HEI VAAN KEVÄT, SIINÄHÄN SINÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Neule: Marimekko //*secondhand, Zadaa
Farkut: Zara
Kengät: Minna Parikka


Ensi kuun jälkeen on heinäkuu. Heinäkuu, syntymäpäiväkuukauteni. Ennen kuin huomaammekaan pitkät puntit vaihdetaan shortseihin ja kukkamekkojen alle ei enää tarvitse pukea leggareita. Neulepaidat jäävät pian odottamaan elokuun viileneviä ilmoja, tai itse asiassa juhannusta jos vanhat merkit paikkansa pitävät, ja tennarit vaihtuvat sandaaleihin, jotka on helppo sujauttaa jalkaan, kun suuntaa juomaan aamukahviaan auringonlämmittämälle terassille.

Alamme olla keväässä jo voiton puolella ja ennen kuin huomaammekaan, on aika toivottaa kesä tervetulleeksi. Toukokuu on kuukausista yksi lemppareistani, kesä on vielä edessä, mutta lämpö saattaa jo yllättää, kesälomia merkitään kalentereihin ja vaatekaapin perimmäiseen nurkkaan työnnetyt kesävaatteet pääsevät taas käden ulottuville. Yhden asian voisin kyllä toukokuussa skipata, siitepölyhommelit nimittäin. Hatanpään ihanissa puistomaisemissa reilu viikko sitten pitämämme kuvaustuokio sai silmät kirvelemään. Mutta tämäkin kuuluu kevääseen, se on itse asiassa yksi varmimmista kevään merkeistä itselläni.

Toivon kovasti, että vapussanne oli paljon onnellisia hymyjä ja iloisia hetkiä. Viikonloppu kiisi niin nopeasti eteenpäin, että uusi viikko oli edessäni yhtäkkiä yllättäen. Edessä on kiireinen työviikko, joten nyt on aika sulkea kone, hörpätä kupin pohjalta loputkin kahvit kitusiin ja kipitellä töihin. Maanantait on muuten ihana aloittaa heräämällä hitusen normaalia aikaisemmin, jotta ehtii rauhassa kirjoitella reaaliajassa postauksen, syödä kunnon aamupalan ja valita asun päivää varten. Tämä tarkoittaa toki herätyskellon ajastamista normaalia aikaisemmaksi ja myönnetään, monesti hyvästä yrityksestä huolimatta torkutus on vienyt voiton mukavasta aamuhetkestä.

Mutta nyt maanantain kimppuun — maski naamalle ja kohti toimistoa!

Ps. Mikäli kaipaat hieman lisää energiaa maanantaiaamuun, nappaapa tämä herkullinen vitamiinipommi testiin!


Posted in muoti and tagged by NOORA.