HEINÄKUUN KALENTERIMERKINTÖJÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


KORVAKORUT MONKI   TAKKI ADIDAS   T-PAITA VERO MODA   SHORTSIT VERO MODA   SUKAT SIDOSTE   TENNARIT SOWHAT


Hei vaan heinäkuu, sieltä sinä taas saavuit. Ilmestyit vaivihkaa nurkan takaa ennen kuin ehdimme edes jättää kesäkuulle hyvästit. Heinäkuun alussa mielen sopukoista nousee aina esiin muistutus siitä, että kesä loppuukin joskus. Heinäkuu on monesti se kesäkuukausista lämpimin ja kesälle ominaisin, mutta edessä häämöttävä elokuu tuo jo mukanaan hippusia tulevasta syksystä. Siksi jokaisesta kesäpäivästä onkin nautittava kaikin keinoin. Onneksi oma kalenteri lupailee heinäkuulle paljon mukavia asioita.

Aloitin heinäkuuni parilla ex tempore-kesälomapäivällä, kun työt sen sallivat ja mieli ja kroppa kaipasivat lepoa. Tänään on niistä toinen ja luvassa on upea päivä. Yksi parhaista ratkaisuistani pitkiin aikoihin.

Eräs pieni ja herttainen poika saa heinäkuussa nimen, ja osallistumme pitkästä aikaa sukujuhliin. Siitä on niin kauan, kun viimeksi olen ollut juhlissa, että ajatuskin juhlamekkoon pukeutumisesta on hykerryttävän ihana!

Blogini täyttää heinäkuussa 10 vuotta. Itse asiassa jo aivan pian! Tuo napakymppi tuntuu lukuna aivan käsittämättömältä, ja myönnettävä on, että tuskinpa silloin kymmenen vuotta sitten ensimmäistä postausta naputellessani olisin uskonut, että tämä harrastus vie ja kantaa seuraavalle vuosikymmenelle.

Sen lisäksi, että blogini on heinäkuun lapsi, niin olen minä itsekin. Täytän loppukuusta vuosia ja on sanomattakin selvää, että pienet pihakemut haluan järjestää tänäkin vuonna. Minä kuulun niihin, jotka ovat sitä mieltä, että synttäreitä on ihana juhlia!

Tänä vuonna odotan pidempää kesälomapätkääni enemmän kuin koskaan aiemmin. Rankka kevät on jättänyt jälkensä ja nyt haluan hengähtää. Jo pari päivää on tehnyt hyvää, ja tuntuu aivan luksukselta, että minulla ja Matilla on tänä vuonna peräti kaksi kokonaista viikkoa yhteistä lomaa.

Näiden asioiden lisäksi haluan käydä heinäkuun aikana soutelemassa, roadtripillä, torkkua lukuisia päiväunia pihakeinussani, lukea ainakin yhden kirjan alusta loppuun, auttaa siskon perhettä muutossa, nähdä kummityttöjäni ja vierailla vanhempieni kesäpaikassa, juoda kupilliset kahvia parhaiden ystävieni kanssa ja pulahtaa järveen vesijuoksemaan.

Sanoisin, että melko maltillisia toiveita heinäkuulta, eiköhän edes osa saada raksittua kesän aikana pois to do-listalta. Perjantaioloa kaikkien päivään!


Posted in muoti and tagged by NOORA.