JOULUNEULE KEVÄTAURINGOSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

villapaita ohjehygge novita paita


NEULEPAITA ITSE TEHTY  // LANKANA NOVITA HYGGE   HOUSUT UHANA DESIGN   KENGÄT TIMBERLAND //*SECONDHAND   KORVAKORUT MONKI


helppo villapaita ohje

Muistatteko, kun tein itselleni joulun alla jouluneuleen? Jo tuolloin kerroin, että halusin tehdä elämäni ensimmäisestä itsetehdystä neulepaidasta sellaisen, jota käyttäisin muutenkin kuin joulun alla ja kuten kuvista näette, beigen sävyinen lanka oli valintana täydellinen. Jouluneuleeni on nyt myös täydellinen kevätneule.

Novitan Hygge-lankoja oli neuloosin vallatessa Suomea aivan hurjan vaikea jokin aika sitten löytää (jokohan lankoja taas kauppojen hyllyiltä löytyisi?), mutta samankaltainen neulepusero syntyy myös jostakin toisesta vastaavasta paksusta langasta. Itse tein tätä neuletta parin viikon ajan ja muistan saaneeni juuri toisen hihoista valmiiksi silloin, kun puhelimeeni kilahti marraskuussa negatiivisen koronatestin tulos. Paita oli työn alla juuri silloin, kun olin marraskuussa kovassa flunssassa ja muistan puikkoja kilistellessäni miettineeni, joskohan maailmantilanne olisi rauhoittunut jo siinä vaiheessa, kun tällä neuleella tarkenisi kuljeskella ulkosalla ilman takkia.

Ja uusien kukkapöksyjeni kaveriksihan tämä neule sopii erinomaisesti.

uhana design better days

Samaiset kukkapöksyt ovat jalassa nytkin, kun aloittelen kotona juuri etätyöpäivääni. En täysin työni luonteen vuoksi voi siirtyä etätöihin toimistolta, mutta loppuviikoksi pystytin jälleen etätyöpisteen kotitoimistolle. Siitä onkin jo aikaa, kun olen viimeksi ollut pidemmän pätkän etänä, mutta homma muistui hyvin mieleen viime keväältä, kun töitä tehtiin paljon kotoa.

Minulle on tärkeää etätöissäkin säilyttää ne samat rutiinit, jotka arjessani muutenkin ovat. Herään ennen seitsemää, syön kunnon aamupalan ja vaihdan pyjamasta päivävaatteisiin. Monesti myös meikkaan, vaikka edessä olisikin vain päivä kotona. Työpäivä lähtee tällä tavoin reippaasti käyntiin. Pyrin pitämään myös tauot ja lounaan juuri silloin, kun töissäkin ne pitäisin, ja aikatauluissa pysyminen viekin työpäivää selkeästi eteenpäin. Vaikeinta on laittaa kone kiinni neljältä työpäivän päättyessä, ja huomaankin monesti vielä iltaisinkin selaavani etätyöpäivänä työsähköposteja. Etätyöpäivinä kaipaan myös normaalisti kävellen taittamaani työmatkaa. Työmatkan aikana herään kunnolla ja saan heti aamusta annoksen raikasta ilmaa. Täytynee siis suunnata viimeistään illalla pienelle kävelylenkille.

Mutta nyt on aika siirtyä täältä keittiönpöydän äärestä työhuoneeseen ja aloittaa työpäivä – tsemppiä sinunkin päivääsi, voidaan hyvin! <3

Ps. Suosittelen tarttumaan rohkeasti neulepuikkoihin ja starttaamaan villapaitaprojektin – tuntuu hurjan ihanalta nähdä oma tuotos valmiina ja neulominen on myös erinomaista kotoilupuuhaa!

novita_hygge_lanka_villapaita


Posted in muoti and tagged by NOORA.