KUN OTIN VARASLÄHDÖN KEVÄÄSEEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Viime viikon perjantaina, näitä kuvia kuvatessamme, iski hetkellisesti todellinen kevätolo. Linnut sirkuttivat, untuvatakin sai jättää kuvauksen ajaksi autoon ilman pelkoa vilustumisesta, aurinko lämmitti selkää, kuvaaja tokaisi, että kerrankin on jopa liikaa valoa kuvissa ja kuvailutuokion jälkeen kiisimme kotimme terassille juomaan pihakeinuun kupposet kahvia. No nysse kevät tuli.

Kaikki toki tiedämme mitä tästä seurasi. Ei mennyt kauaakaan, kun maailma kuorruttui taas paksulla lumivaipalla. Se siitä keväästä sitten, mutta tuo perjantainen hetki muistutti taas siitä, että kevät todella on nurkan takana. Ei aikaakaan, kun tällaiset kuvaushetket ovat taas arkipäivää! Kun lauantaiaamuna rämmimme samaisen kuvaajan kanssa lumituiskussa aamulenkkiämme, olin hetkellisesti jopa helpottunut, että talvitavaroita ei vielä tarvinnutkaan varastoida. Juuri sillä hetkellä en nimittäin edes muistanut, mihin kaappiin olin kevättakkini sullonut. Ja sitä paitsi, Joutsenen superison ja -pehmeän untuvatakin sisuksissa on niin hyvä olla.


PUSERO NLY TREND    HOUSUT NLY TREND    TENNARIT NLY SHOES   KORVAKORUT MONKI  AURINKOLASIT SHADESHARES //*saatu PR-lahjana


Tässä lookissa asuin viimeviikkoisen talvilomani. Koska loma vierähti ohi kotinurkissa pyörien, mikäpä sen mukavampaa, kuin viettää lomapäiviä rennossa asukokonaisuudessa. Koko setti on itse asiassa tämän vuoden ainoita ostoksiani; kun Nelly.comin oma brändi oli jokin aika sitten sivuilla alennuksessa, klikkailin ostoskoriin kauniin beigen collegen ja laventelinlilat pöksyt. En ole aikoihin tilannut Nellyltä mitään, mutta olin äärimmäisen tyytyväinen näihin hankintoihin. Pehmeää ja ihanaa matskua, rentoja leikkauksia, freshejä värejä. Ja ennen kaikkea, nämäkin tuotteet on helppo yhdistellä jo vaatekaapissani oleviin tuotteisiin.

Pieni maistiainen keväästä keskellä talvilomaa teki oikein hyvää, mutta muuten tuntui hitusen jopa siltä, että viikko lomaa lähinnä sotki arkirutiineitani ja kerrytti hommia. Hyvää se toki teki, mutta yhtä innoissani suuntasin tänään töihin ja takaisin normirytmin pariin. Verkkareita en tosin vielä tänäänkään vaihtanut farkkuihin.

Siispä hyvillä mielin kohti uutta viikkoa. Voimia, tsemppiä, hymyjä ja kärsivällisyyttä!


Posted in muoti and tagged by NOORA.