VIIMEISIMMÄT ÄRSYYNTYMISISTÄ INNOSTUMISIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

shadesharesshadeshares


TAKKI ZARA    PUSERO & HOUSUT NOSH //*saatu   TENNARIT NLY SHOES
KORVAKORUT HANNA LANTTO //*saatu    AURINKOLASIT SHADESHARES //*saatu


”Viimeisin?”-blogihaaste kiertelee ja kaartelee blogimaailmassa säännöllisin väliajoin. Olettekin ehkä törmänneet siihen jo? Itse rakastan blogihaasteisiin osallistumista, joten päätin napata haasteen myös oman blogini puolelle näiden kevättalvisten asukuvien kaveriksi. Kuvat vastatkoon samalla kysymykseen ”Viimeisin lemppariasuni”; tässä lookissa viihdyin nimittäin mainiosti, kiitos eritoten Noshin keväänkeltaisen puseron ja lemppariaurinkolasieni.

Mutta nyt haasteen kimppuun!

VIIMEISIN ATERIA? // Kirjoittelen postausta juuri aamupalan äärestä, edessäni on höyryävän kuuma kupillinen Parisienne-kahvia Barista-maidolla ja kulhollinen kaurapuuroa mustikka- ja mustaherukkakuorrutteella.

VIIMEISIN ELOKUVA? // Katselin eilen illalla Neloselta Dan Brownin kirjaan perustuvan leffan Inferno, ja ihan jokainen kerta tätä leffaa katsoessani, totean sen todella ahdistavaksi ja huonoksi iltaleffaksi. Mikäli illalla nukahdan leffaa katsellessa, lähes poikkeuksetta elokuva tulee tavalla tai toisella mukaan uniini ja Infernosta ei oikein muuta voi nähdä  kuin painajaisia.

VIIMEISIN VIESTI? // Viestittelimme rakkaan muorini kanssa Instagramin directissä lenkkeilyinnostuksestamme. Pian päästään toivottavasti jo yhdessäkin kävelylle!

VIIMEISIN LIIKUTTUMINEN? // Liikutun todella helposti. Viimeksi siihen ei tarvittu kuin British Voguen Instagramissa jakama kaunis kuva kuningatar Elisabetista ja Philipistä.

VIIMEISIN INNOSTUMINEN? // Heräsin aamulla iloisella fiiliksellä, sillä heti herätessäni tajusin, että tänään on se päivä, kun saamme odotetun vieraan kylään. Kerron teille tästä myöhemmin lisää!

VIIMEISIN ÄRSYYNTYMINEN? // Huomasin sotkeneeni lemppariverkkarini meikkivoiteella. Yritin jo poistaa tahraa useammallakin eri tahranpoistoaineella, mutta aine vain on ja pysyy paikoillaan. Se ei edes haalentunut! 

VIIMEISIN HANKINTA? // Isäni innostamana kävin hankkimassa vaelluskengät Lidlistä. Testasin kenkiä eilen ensimmäistä kertaa ja totesin käyttäneeni parikymmentä euroa erinomaiseen sijoitukseen.

VIIMEISIN KEVÄTBONGAUS? // KAIKKI lumet ovat sulaneet pihaltamme. Kaikki. Ja nyt, kun totean tämän ääneen, lunta alkaa taatusti sataa hetkenä minä hyvänsä.

VIIMEISIN LUKEMANI BLOGITEKSTI? // Kävin juuri hetki sitten kurkkaamassa millaisia kirppislöytöjä Iina oli tehnyt maaliskuussa. Tuon neuletakin olisin voinut hankkia myös omaan vaatekaappiini!

Näiden viimeisimpien kautta, toivotan teille upean aurinkoista kevätpäivää – jos nappaat haasteen omaan blogiisi, kerrothan minulle siitä kommenttiboksissa, jotta voin käydä lukaisemassa läpi sinun vastauksesi!


Posted in muoti and tagged by NOORA.