AJATUKSENVIRTAA VIIKONLOPULTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

”Olen aina kuvitellut, että en pidä porkkanakakusta. Olen maistanut useita versioita, ja todennut joka kerta olevani enemmän esimerkiksi suklaakakkuihmisiä. Tilanne kuitenkin muuttui, kun maistoin ensimmäisen kerran Valkoisen Puun porkkanakakkua. Reseptissä on pakko olla mukana ripaus taikaa, niin herkullista se on.”

”And here we go again”, tuumasi Noora, kun laittoi etätyöpistettään ensi viikoksi kuntoon. 

”Kuinka rakastankaan valokuvaamista. Tunnen olevani omassa elementissäni etenkin lapsikuvauksien parissa. Lapset tuovat hymyn huulilleni ja samalla saan kunnian tallentaa tärkeitä muistoja pienokaisista heidän perheilleen. Viikonlopun tähtihetkiin kuuluikin serkunpojan vauvakuvaukset, toteutettuna tietenkin turvallisesti maski kasvoilla.”

”Onkohan olemassa mukavampaa vaatekappaletta kuin ylisuuret collegepöksyt?”

// Hugo Bossin tuoksu ALIVE saatu.

”Olenko ainoa, joka käyttää eri hajuvesiä sen mukaan, mitä vuodenaikaa eletään? Näin kevään korvalla onkin erityisen ihanaa löytää uusi tuoksusuosikki. Pr-lähetyksen mukana saapunut Hugo Bossin ALIVE herättää nimensä mukaisesti kevätajatukset henkiin olematta kuitenkaan liian voimakas omaan makuuni. Mitä saadaan, kun yhdistetään jasmiinia ja salviaa? Näemmä ainakin tuoksupaletti, joka huumaa allekirjoittaneen.”

”Olen koukuttunut viime aikoina hämmentävän moneen kotimaiseen reality-sarjaan. Selviytyjistä on tullut lauantai-illan kohokohta, mutta myös Diili ja Myyrä saavat minut istahtamaan tv:n ääreen. Sekä Maajussille morsian!  On myös ensisijaisen tärkeää, että pystyn katsomaan nämä juuri silloin, kun ne tv:stä tulevat, en mistään suoratoistopalvelusta.”

”Sukset on pistetty kesäteloille. Mitäs sitten tehtäisiin?”

”Kohti uutta viikkoa – maaliskuukin jo puolessa välissä; näettekö, tuolla se kesä kurkkii jo nurkan takana? No okei, okei, ei ehkä ihan vielä kesä, mutta kevät ainakin.”


Posted in muoti and tagged by NOORA.