18/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


MILLOIN? Keväinen kuvaustuokio pidettiin toukokuun 2. päivänä aamupäivän aikaan, kun tämä herttainen nuoriherra saapui kuvattavaksi.

MISSÄ? Serkkuni Emilia nappasi tämän behind the scenes-kuvan olohuoneessamme, kun meneillään oli hurmaavat kuvaukset. En edes huomannut Empun ottavan kuvaa; kun pääsen duunimoodiin, keskityn vain kuvattavaan!

MITÄ? Yksi suurimmista syistä miksi rakastan valokuvaamista ja valokuvaajana olemista on nimenomaan se, että saan kamerallani tallentaa tärkeitä muistoja talteen. Hääkuviin, 1 v.-kuviin ja vastasyntyneestä otettuihin otoksiin palataan kerta toisensa jälkeen ja tuntuu ihanalta ajatukselta, että juuri ne minun muistikortilleni tallentuneet hetket päätyvät mahdollisesti esimerkiksi kehystettyinä seinille tai mummulan jääkaapin oveen. Suosittelen muuten aina asiakkaita teettämään edes joitakin lemppariotoksia paperikuviksi; paperikuvissa on ihan oma tunnelmansa. Sunnuntaina kamerani edessä oli tuttu pikkuinen, sillä kuvasin serkkuni pojan 1 v.-kuvia. Olohuoneessamme on täydellinen spotti, johon tulvii luonnonvaloa ja tässä samaisessa kohdassa on tullut kuvattua jo useampiakin pikkuisia. Kuten tiedätte, rakastan lapsia ja heidän kuvaamisensa on kerta toisensa jälkeen minulle ilo. Näinä hetkinä sitä on vaikea tiedostaa tekevänsä edes töitä. Do what you love, niinhän sitä sanotaan.

Ps. Jaoin pari valmista otosta R:n synttäripäivän kunniaksi Instagramini profiilissa – käykäähän kurkkaamassa!


 


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.