VAPUN TOP10 – VAPPUPALLOISTA YLLÄTYKSIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

M I N U N   V A P P U N I

// SIMA join vapun aikana ainakin neljä lasillista simaa ja se on hyvin se! Yleensä nimittäin unohdan ostaa simaa, vaikka siitä kovasti tykkäänkin. Ensi vuonnahan simaa voisi yrittää jopa tehdä itse..

// VAPPUPALLO – asiaan kuuluu, että vappupallo meinaa karata ainakin kerran. Niin kävi myös tänä vuonna. Palloni oli autossa irronnut narustaan (!!) ja meinasi leijailla taivaan tuuliin, kun avasin oven. Noh, olihan se pilven mallinen, joten ymmärrän hyvin.

// PYYNIKIN MUNKIT – ei ole vappua ilman Pyynikin Näkötornin  munkkia. Tai kolmea Pyynikin Näkötornin munkkia.

// HIEKKALAATIKOT – sain viettää vappua parhaassa seurassa; ensin tehtiin hiekkakakkuja Pyynikillä kummitytön ja hänen siskojensa kera, sitten maalla vanhemman kummitytön kanssa.

// ROADTRIP – pieni vappuajelu kuuluu asiaan, tänä vuonna se suuntasi maalle. Minä jäin matkan varrella siskoni luokse, Matti ajeli synnyinseudulleen viemään perheelleen vappupallon.

// SERPENTIINI – ostin tänä vuonna hopeaa serpentiiniä. Sitä ripustelin olohuoneen lamppuun, mutta otin nekin pois jo. Jouluni loppuu viimeistään joulupäivänä, vappu vappupäivän iltana. Roskiin en toki hopeisia koristeitani heittänyt, vaan säästän ne ensi vuodeksi.

// ASU – pukeuduin laventelin värisiin pöksyihin, auringonkeltaiseen puseroon, laitoin mintunvihreät lenkkarit jalkaan ja sukatkin olivat hempeää uutta Sidostetta. Minulla oli myös sellaiset vaaleanpunaiset pupuglitterlasit, mutta kummityttöni mielestä ne olivat too much (kuva alla, mitä mieltä olette? :D).

// VIESTIsain yhdeltä teistä ihanan vapputervehdyksen, jossa viestin lähettäjä kertoi hankkineensa itselleen torilta suurimman ilmapallon mitä löysi! Hän oli ensin ajatellut, että kolmekymppinen ei omaa palloa tarvitsisi, mutta oli tullut toisiin aatoksiin, kun oli nähnyt instassani videota omasta vappupallostani. Vappupallot best, muistatteko vielä esimerkiksi ponini tai trollini?

// YLLÄTYS – hain postista paketin, joka sisälsi niin hulvattoman hauskan kirjan, että ahmaisin siitä kitusiini jo ison siivun. Voitte olla varmoja siitä, että tästä kirjasta ilmestyy blogiin vielä oma postauksensa; harvoin saa kirjaa lukiessa kikattaa!

// HETKI – oli ihan hirveän hyvä vappu! Niin hyvä, että parhaita paloja on turha edes lähteä erittelemään. Alusta loppuun täyttä timanttia. Kiitos vappuni väelle!

 *Paita (NOSH), housut (NOSH) ja sukat (SIDOSTE) saatu.

 


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.