PÄIVÄN PARHAAT KORVIKSISTA KEVÄÄNMERKKEIHIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

// KORVAKORUT SAATU.

hanna lantto korvakoruthanna lantto korvakoruthanna lantto korvakorut

Hanna Lantto laittoi minulle jokin aika sitten viestiä, josko hän saisi valmistaa minulle uniikit korvakorut toivevärieni mukaan. Tunnette minut jo niin hyvin, että arvaattekin minun olleen tällaisesta ihanasta yllätyksestä aivan pähkinöinä. Sain käsityönä tehdyt korvakorut postitse luokseni tällä viikolla ja hihkuin ääneen availlessani pakettia, lopputulos oli nimittäin todella, todella, kaunis.

Toivoin korvakorujen väreissä olevan roosansävyjä, kullankeltaista ja valkoista ja kuten näette, Hanna toteutti toiveeni todella upeasti. Mikä ihaninta, hän halusi ilahduttaa myös teitä. Postilaatikkooni saapui nimittäin kahdet korvakorut, toiset minulle, toiset kenties juuri sinulle. Värimaailma on molemmissa samankaltainen, mutta kuviointi kuitenkin uniikki. Ja juuri se Ainut-korvakorumalliston idea onkin; korut leikataan käsin hopealevystä ja työstetään pohjaksi sävyille ja kuvioille. Ne tuotetaan hopean pintaan emaloimalla. Tekotapansa ansiosta kukin korvakoru onkin siis uniikki, ainutlaatuinen. Sekä numeroitu. Minun parini on numeroltaan 232, arvonnassa oleva pari no 231. Arvonta on jo alkanut Instagramini puolella (@nooranappila), joten nyt on aika käydä osallistumassa. Toisia tismalleen samanlaisia korvakoruja et enää tämän jälkeen voi itsellesi voittaa. Hanna Lantolta voi tosin tilata korvakoruja myös omien toiveväriensä mukaan, mätsäämään esimerkiksi kesämekkoosi. Ihana idea, niin lahjaksi kuin itselleenkin.

Hannalta saamieni korvakorujen lisäksi, viikonlopun aikana on ehtinyt tapahtua jo monia muitakin hymyilyttäviä asioita, esimerkiksi nämä:

1 // Palmusunnuntaina heräsimme siihen, kun maailman hurmaavin pikkupupu kävi virpomassa oven takana. Palmusunnuntaissakin on nykyään ihan oma taikansa, kun on tuollainen pikkumimmi maailmassa luomassa omia tärkeitä lapsuusmuistojaan! 

2 // Aurinko, aurinko ja vielä kerran aurinko! Lämpömittari on noussut mukaviin lukemiin ja kesäaikakin alkoi. Nousin tänään virkeänä aamuvarhaisella ettei tunnin kellojensiirto sekoittaisi kovasti unirytmiäni ja sen ansiosta päivä onkin tuntunut toooodella pitkältä. Ei ollenkaan haittaa. Ehdin kerrankin katsoa sunnuntaina jopa parin tunnin leffan.

3 // Pihapuun linnunpöntössä ovat selvästi asuntonäytöt käynnissä. Eräs sinitiaispariskunta on käynyt kurkkimassa uutta kotia jo sen sisuksissa asti. Tuo jos mikä on keväänmerkki rivitaloasujalle.

4 // Ja ennen kun ehdit kysyä mikä onkaan tuo ihanan sävyinen kevätpuna huulillani kerron, että se on juuri SE huulipuna, jota hehkutin jo hymyilyttävimmissä jutuissa pari viikkoa sitten!

5 // Käyn aina sunnuntai-iltaisin kalenteriani läpi ja viime aikoina on ollut suunnaton ilo kirjata ahkerasti kalenteriin yhteistyökampanjoita ja valokuvauskeikkoja. Niitä minä rakastan ja tuntuu upealta tehdä työkseen jotakin sellaista, joka innostaa ja inspiroi jo siinä vaiheessa, kun duuneja vasta kirjaa kalenteriin ylös.

6 // Ja juuri äsken puhelimeeni kilahti video, jossa pikkurakas osoittaa tekemiäni piirustuksia ja kertoo niiden olevan ”Noonan” tekemiä. Liikutuksen kyynelhän tässä ihan vierähti. Oih.

Hymyssä suin kohti sunnuntai-iltaa, toivottavasti sama fiilis myös siellä! <3


Posted in muoti and tagged , by NOORA.