MUN AARTEISTA SUN AARTEIKSI?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

| KAUPALLINEN YHTEISTYÖ ZADAA |

Esittelin teille eilen sekä blogini että Instagramini puolella tuoreimman secondhand-löytöni, enkä ollut ainoa, joka meni löydöstäni aivan pähkinöiksi. Kukapa ei haluaisi löytää unelmiensa mekkoa uudenveroisena kirpputorisovelluksesta? Kuten tiedätte, minulla ja Zadaalla on hurjan pitkä yhteinen historia. Otin käyttööni sen heti, kun tuo uusi ja maailmaa mullistava sovellus lanseerattiin, ja nyt pääsen kertomaan teille vanhan ystäväni (..kyllä, voimme Zadaan kanssa kutsua toisiamme jo ihan ystäviksi) uusimmista tuulista. Sillä niitähän riittää. Parhaiten pääset kartalle lataamalla (kai sinulla siis on se jo?!) sovelluksen käyttöösi. Ja te Zadaa-konkarit, nyt appi auki ja tutustumaan uudistuksiin!

Oma putiikkini (KLIK!) aukesi Zadaan puolella hetki sitten ja kaikki nämä kuvissa näkyvät aarteet sekä paljon muuta päätyivät virtuaalisille rekeille, teidän shoppailtavaksenne. Tuotteiden joukkoon mahtuu paljon uudehkoja tuotteita, kesämekoista kenkiin ja laukkuihin, ja sujautinpa myyntiin myös pari sellaista aarretta, joista en ikinä kuvitellut luopuvani. Olen kuitenkin varma, että Zadaan kautta ne löytävät hyvät ja rakastavat uudet kodit. Parempi niin. Miksi säilöä käyttämättömänä hyllyillä ja rekeillä juttuja, jotka voisivat tehdä jonkun toisen ikionnelliseksi?

Joten nyt, kun monella sitä kauan kaivattua ylimääräistäkin aikaa on, on täydellinen aika myllätä vaatekaappi ylösalaisin ja kuvata kirppistuotteet sovellukseen. Ei säätämistä tai tapaamisia, tuote vaihtaa omistajaa niin yksinkertaisesti, että jaksan edelleen ihmetellä sovelluksen kätevyyttä. Lataat tuotteen myyntiin, joku ostaa sen. Saat koodin, jonka kirjoitat paketin päälle ja kiikutat sen toimituspisteeseen, ostaja noutaa tuotteensa, saat rahasi. Ei osoitteiden kirjoittelua, ei mitään ylimääräistä.

Uusien tuulien kunniaksi Zadaa starttasi juuri myös Super Myyjä-viikkoskaban, jonka päätteeksi paras supermyyjä (euromäärältään suurin myyntituotto 4.-10.5. välisenä aikana) palkitaan 200 euron Nudge-lahjakortilla.

Löydät tarkemmat esittelyt oman putiikkini aarteista Instagramini Story-osiosta ja muistathan, että koodilla NN4334 saat ilmaisen toimituksen ensimmäisestä ostoksestasi — ihan parasta jos joku teistä päätyy klikkailemaan sieltä jotakin ostoskoriinsa!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.