KUINKA KÄYTTÖÖNI YHTÄKKIÄ ILMESTYI VUITTONIN KEEPALL?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

*Postauksen Louis Vuitton Keepall 55-laukku on saatu lainaan Lilli & Louis Laukkuvuokraamosta veloituksetta.

Muistatteko sen kohtauksen Sinkkuelämää-leffassa, jossa Carrie tiedustelee assistentiltaan, kuinka hänellä voi olla käsipuolessaan aito Louis Vuitton? Pian selviää, että Louise on näppäränä tyttönä käynyt vuokraamassa laukun itselleen ja kertoo, että tällä tavoin merkkiveskan saa pienemmällä budjetilla käyttöönsä. Muistan jo tuolloin leffaa katsoessani miettineeni kuinka käsittämättömän nerokas konsepti olisikaan kyseessä. Koska luksusbrändien laukkujen hinnat monesti kohoavat pilviä korkeammalle, sellaisen voisi kuitenkin saada vuokraamalla käyttöönsä vaikkapa tärkeää päivää varten. Voisin kuvitella, että moni häätyyli tai vaikkapa valmistujaislook saisi pisteen i:n päälle, kun olalla keikkuisikin unelmien laukku. Samalla ei olisi huolta siitä, että kallis sijoitus jäisikin lopulta muutaman käyttökerran jälkeen kaappiin pölyyntymään.

Myönnän haaveilleeni aika pitkään jo yhdestä luksuslaukusta. Nyt puhutaan siis jo useamman ajan vuoden kestäneestä haaveilusta, jonka toimeenpanemista on jarruttanut vain yksi asia. Unelmani järjetön hinta. Tänä kesänä meinasin jo tehdä unelmistani totta, mutta jokin pieni epäilys takaraivossani sai minut kuitenkin vielä puntaroimaan ostopäätöstäni. Ja hyvä niin, sillä ennen kuin ehdin marssia Vuittonin liikkeeseen, Instagramiini kilahti viesti @lillijalouislaukkuvuokraamo ’lta, jossa tiedusteltiin josko haluaisin vuokrata veloituksetta käyttööni jonkin heidän laukuistaan. Täydellistä! Nyt pääsisin testaamaan käytännössä, olisiko unelmieni laukku minulle se juuri oikea.

Onnesta hihkuen kävelin ulos Kalevassa sijaitsevasta vuokraamosta Keepall 55 olallani. Laukku pääsisi heti tositoimiin Raaseporin viikonloppureissulla, kun näkisin vastaako se tarpeitani.

Näin kalliita laukkuostoksia miettiessään sitä haluaa olla varma siitä, onko hankinnassa lopulta järkeä. Vaikka tiedänkin reissaavani jonkin verran ja tarvitsevani työkeikoille suuren suuren laukun, halusin myös selvittää täyttääkö Keepall kaikki kriteerini. Laukun vuokraaminen tuntuikin siis tällaisessa tilanteessa äärimmäisen järkevältä. Sain unohtumattomalle reissulle laukun, jota kannoin innolla matkassa. Vuokraamon laukut ovat käytettyjä, joten unohdin alkujännityksen jälkeen myös stressin siitä, että sille tapahtuisi jotakin; toki vuokrattua laukkua pitääkin kohdella kuin kukkaa kämmenellä, mutta ajan patina näkyy niissä jo jonkin verran, mikä ainakin helpotti omaa huoltani siitä, että Keepall kuluisi käytössäni. Tuntui siis jopa turvallisemmalta ottaa vuokralle käytetty mutta hyväkuntoinen laukku täysin uuden sijasta.

Kuinka yhteiselomme laukun kanssa lopulta sujui? Ensinnäkin, laukku kätkee sisäänsä uskomattoman määrän tavaraa. Sain vuokrauksen yhteydessä matkaani mukaan myös laukun sisälle sopivan järjestelijäpussukan, mitä ilman tavarani olisivat olleet laukun pohjalla sikin sokin. Laukkua oli helppo kantaa, plussaa myös lukitusmahdollisuudesta ja faktahan  se on, että tämä klassikko tulisi taatusti kestämään myös aikaa. Mutta. Samalla huomasin, että se ei välttämättä ole tietokoneen ja kameroiden kantamista ajatellen se paras vaihtoehto, ja tavaroita pakatessani tulin lopulta myös siihen tulokseen, että omaan käyttööni riittäisi pienempikin versio.

Kiitos siis Lilli ja Louis tästä mahdollisuudesta testata unelmieni laukkua; ostoajatus päätynee nyt toistaiseksi jäähylle ja käännyn jälleen teidän puoleenne, kun on aika suunnata nokka kohti seuraavaa reissua. Olisin kuin olisinkin saattanut tehdä ”huonon” hankinnan jos en olisi päässyt testaamaan laukkua etukäteen.

Mutta ihanahan se on, niin kuin ne kaikki muutkin Vuittonit ja Guccit, jotka odottavat laukkuvuokraamon hyllyillä vuokraajaansa. Otahan siis Louisesta mallia ja tee laukku-unelmista totta!


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.