MINÄ, HANNA, OUTI & MONA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ /
NEULOMO & BABLER

neulomo hannaneulomo hannaneulomo alekoodi

Esimerkiksi silloin, kun vuodenaika vaihtuu toiseksi, sitä huomaa kaipaavansa luotettavia kumppaneita rinnalleen. Niitä, jotka ratkaisevat asupulmasi ennen kuin kriisejä edes ilmaantuu. Niitä, jotka seisovat rinnallasi niin arjessa kuin juhlassakin, maanantaista sunnuntaihin. Heitä, jotka tsemppaavat sinua, saavat sinut hymyilemään ja ilahduttavat olemassaolollaan kerta toisensa jälkeen. Juuri tällaisia kumppaneita ovat Neulomon Hanna, Outi ja MonaEikä sinun tarvitse kuin avata vaatekaappisi ovi ja nämä luotettavat naiset ovat luonasi.

Ensimmäisenä tutustutaan Hannaan. Hanna on yksi Neulomon pidetyimmistä vaatemalleista enkä ihmettele sitä lainkaan. Pehmeän Hannan sisuksissa voi suunnata niin toimistolle kuin vaikkapa teatteriinkin, sillä Hanna kulkee mukanasi aamusta iltaan. Me lähdimme Hannan kanssa liikenteeseen jo heti aamusta. Hannan kaveriksi kiskaisin jalkaani rennot lempparifarkkuni. Klassisen ikonisen liituraitakuvion päivitetty printti nousi erinomaisesti esiin denimin parina ja päivä Hannan kanssa vierähti mukavissa tunnelmissa. Kukapa ei kaipaisi vaatekaappiinsa omaa Hannaa, joka käy niin hameiden kuin housujenkin kaveriksi?

neulomo syksy 2020 neulomo alekoodi

Housuista puheen ollen; käsi ylös, kuka on etsinyt jo tovin luottoleggareita – hep, täällä! Kun tapasin Outin, huomasin löytäneeni jotakin sellaista, jota olin kaivannut elämääni jo pitkään. Sukkahousut eivät ole se minun juttuni, siksi arvostankin hyviä leggareita syksy- ja talvipukeutumisessa kovasti. Neulomo kertoo, että ”heidän tavoitteenaan oli luoda täydelliset legginssit, ja he onnistuivat siinä”. En voisi olla enempää samaa mieltä. ”Outit” ovat materiaaliltaan paksut, napakasti istuvat, mutta joustavat. Mitä muuta leggareilta voisi edes vaatia? Siispä toimistopäivän jälkeen Hanna vaihtui toiseksi Hannaksi (kyllä, saatavilla on useita erivärisiä ja kuvioisia Hannoja!), jalkaan kiskaisin Outit ja ylle heitin herkän kauniin Monan.

Monan voisi sanoa olevan vaatekaapin luottopakki. Se, joka heitetään ylle, kun viluttaa, se, joka viimeistelee lookisi. Se, joka sopii aikaan kuin paikkaan, se, johon voi aina luottaa. Hannan ja Outin lisäksi, Mona, tuo kauniisti laskeutuva viskoosineuloksesta valmistettu takki, oli osana illan lookiani suunnatessani teatteriin.

Sydäntäni lämmittää eritoten se, että nämä naiset, Hanna, Outi ja Mona, ovat todella läheltä minua. Aivan kuten esimerkiksi Saila ja Norakin. Neulomon takana toimii nimittäin jo pitkät perinteet omaava Tam-Silk Oy, kotimainen vaatevalmistaja Kangasalta. Vaatteet suunnitellaan pääkaupunkiseudulla, neulonta tapahtuu Orivedellä, värjäys Nivalassa ja painatuksen hoitaa Aitoo. Ompelu sen sijaan tapahtuu miltei kotinurkillani Kangasalla  sekä Tallinnassa. Tiimityötä parhaimmillaan.

 A R V O N T A  &  A L E K O O D I

Mikä hienointa, nämä samaiset luottovaatteet saattavat olla pian osa myös sinun arkeasi. Neulomon Instagramissa käynnistyi näet arvonta, jossa arvotaan huima määrä lahjakortteja  – ota siis Neulomon insta seurantaan ja vinkkaa arvontakommentissasi arvonnasta myös kaverillesi samalla, kun kerrot mikä on oma Neulomo-suosikkisi! Voitte molemmat voittaa 60 euron arvoiset lahjakortit. Lahjakorttipareja arvotaan viisi kappaletta.

Ja mikäli vaatekaapistasi nyt vielä puuttuvat esimerkiksi ne täydelliset mustat paksut leggarit, minulla on sinulle erinomaisia uutisia; alekoodilla NOORA20 saat ostoskoristasi Neulomon verkkokaupassa -20% alennusta. Verkkokauppaan saapuu uutuuksia viikoittain, joten pitäkäähän sivustoa silmällä. Alekoodi on nimittäin voimassa lokakuun loppuun asti!

Kuten kuvistani jo varmasti huomasitkin, vietin koko päivän aamusta iltaan tämän tyttöporukan kanssa. Hannat, Outi ja Mona inspiroivat minua kokoamaan erilaisia asuja niiden ympärille ja osoittivat olevansa monipuolisia, käytännöllisiä, kauniita ja laadukkaita kumppaneita arkeen. Vaatekaapin peruskiviä, joiden kanssa arki ja pukeutuminen helpottuvat.

Hyvän mielen valintoja joka menoon ja kokoon, aivan kuten Neulomon Instagram-kuvauskin kertoo.

Asut: Hattu KN-Collection / Korvakorut MONKI / Saappaat Palmroth Original (*saatu) / Farkkutakki Levi’s / Farkut H&M  / Tennarit Wilson


Posted in muoti and tagged , by NOORA.