LILANA LIIKENTEESSÄ – LEMPIVÄRINI JUURI NYT!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

untuvatakin pesu pesukoneessanosh lilat housutsidoste lila pipo


PIPO SIDOSTE   TAKKI JOUTSEN   TENNARIT NLY SHOES
HOUSUT NOSH  //*SAATU   PUSERO  NOSH //*SAATU


Me kaikki olemme varmasti joskus miettineet kouluissa kiertäneisiin ystäväkirjoihin vastauksia. Toiveammattisi? Harrastuksesi? Lempivärisi? Kysymyksistä jälkimmäiseen vastasin miltei poikkeuksetta aina sininen, sillä rakastin sinisen sävyjä jo lapsena. Olen aina ollut sitä mieltä, että sininen on yksi maailman kauneimmista väreistä, mutta vuosien varrella ystäväkirjavastaukseni olisivat vaihdelleet jo moneen otteeseen. Suosikkieni kärkipäässä ovatkin tällä hetkellä ehdottomasti roosan sävyinen vaaleanpunainen (olettehan nähneet työhuoneeni, joten tämä tuskin tuli yllätyksenä), kulta ja ruskea sekä ihastuksista uusimpana, laventelinen lila.

Kuten kuvista huomaatte, viime aikoina olen ollut liikenteessä todellisessa laventelikuorrutuksessa. Olen löytänyt päästä varpaisiin asti niin kauniita lilan sävyisiä asioita vaatekaappiini, että olen innostunut käyttämään niitä kaikkia jopa samanaikaisesti. Sidosteen pipon sain joululahjaksi, mutta Noshin setti saapui kaappiini vasta jokin aika sitten. Kulma-tunika ja Ellen-collegehousut (*ei mainoslinkkejä) ovat täydellinen kevätsetti. Mikäpä piristäisi paremmin kuin omaan lempiväriin pukeutuminen keskellä harmaan loskaista kevättä.

sidoste violetti piposidoste lila pipolaventeli verkkaritjoutsen untuvatakki musta

Viikko on jo puolessa välissä, mutta tällä viikolla päivät ovat lähinnä madelleet eteenpäin. Olen istunut illat kotosalla ja yrittänyt saada aikaiseksi projekteja, jotka kotona olisi tehtävänä. Matti sen sijaan on paiskinut illat töitä ja monesti olen ollut jo sikeässä unessa hänen saapuessaan kotiin. Huomaan jo nyt kaipaavani jotakin harrastusta hiihdon tilalle, jotakin, josta saisi samankaltaisen energialatauksen ja innostaisi lähtemään ulos. Kävelylenkeille olen laiska lähtemään yksin, mutta kenties yritän taas jatkaa sauvakävelyn parissa. Nastakengät jalkaan, kuulokkeista äänikirja auki ja raikasta ilmaa haukkaamaan.

Yhdestä asiasta olen kuitenkin erityisen inspiroitunut. Valokuvaaminen ja etenkin kuvaustöiden sopiminen ilta-aikaan on jälleen helpottunut huomattavasti. Toimistopäivän jälkeen ehtii vielä tallentamaan muistikortille kuvia ennen kuin illan hämäryys alkaa häiritä. Tämä taitaakin olla se yksi varmimmista keväänmerkeistä meille kuvaajille. Vaikka urheiluharrastukset nyt olisivat siis hieman taka-alalla, saan energiat ladattua tarttumalla kameraan.

Mutta en voi lopettaa postaustani kysymättä, mikä on sinun lempivärisi juuri nyt?

untuvatakki pesu


Posted in muoti and tagged by NOORA.