NÄMÄ ASIAT HYMYILYTTÄVÄT JUURI NYT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI MONKI    NEULEMEKKO UHANA DESIGN    LEGGARIT NOSH //*saatu   TENNARIT NLY SHOES   KORVAKORUT CRAZY GRANNY DESIGNS


Hymyä huulilla! Viime viikko kului kovien hartiakipujen lannistamana, tällä viikolla onkin sitten jo hymyilyttänyt viime viikonkin edestä. Hymyä huulilla siis tällä suunnalla – toivottavasti myös siellä!

// Maaliskuu on se kuukausi, kun alan jo kaihoisasti suunnitella mitä kaikkea tulenkaan istuttamaan pihaamme tulevana keväänä. Suunnitelmani lannistuvat kerta toisensa jälkeen yllättäviin takatalviin, siksi päätinkin aloittaa tänä vuonna maltillisesti ja ottaa työn alle vain ja ainoastaan rairuohon kasvatuksen. Mietitään niitä pihajuttuja sitten vasta, kun lumikolan voi hyvillä mielin kantaa autotalliin kesäteloille.

 // Kuluvana vuonna on tuntunut erityisen tärkeältä tehdä hankintoja kotimaisilta yrityksiltä. Lasten joululahjat tilasin esimerkiksi pääsääntöisesti pienistä leluputiikeista ympäri Suomen ja vaateostokset on tehty hyvin pitkälti secondhandinä tai kotimaisia yrityksiä tukien. Korulippaanikin on täydentynyt. Olen vuoden varrella tehnyt muutamia koruhankintoja omaksi ilokseni, ja viimeisimmät, nuo hurmaavat korvissani roikkuvat mustekalat ovat niin veikeät, että koen tehneeni kerrassaan hymyilyttävän hyvän hankinnan Crazy Granny Designsilta.

 // Valkoiset, upouudet tennarit! Valkoiset tennarit ovat itselleni kevään merkeistä yksi varmimmista. Nämä parinkympin popot ovat odottaneet jo kauan kaapissani käyttöönottoa, ja vihdoin oli aika ulkoiluttaa niitä. Veikkauksia otetaan vastaan siitä, kuinka kauan menee ennen kuin astun niillä kuralätäkköön..

// Maaliskuun parhaiden palojen joukkoon on nostettava myös uusin sarjakoukutukseni – Netflixistä löytyvä The One! Alkukankeuden jälkeen tämä sarja koukutti ja pahasti. Olen vasta puolessa välissä, mutta tiedän tämän olevan juuri sellainen sarja, jonka viimeinen jakso jää lähinnä ärsyttämään. Kakkoskausien odottaminen on aina niin puuduttavaa!

// Olen erityisen fiiliksissä blogini ”uudesta” ulkoasusta! Kuorrutin blogini hieman keväisemmällä ilmeellä. Banneri on vanha tuttu vuosien takaa, mutta kukitin sitä hieman, sivupalkin omakuva sen sijaan tuo jo vahvan kesäolon. Blogini alkuaikoina bannerit vaihtuivat tiuhaan tahtiin, nyt muutoksia ulkoasussa tapahtuu aivan liian harvoin.

// Tasan vuosi sitten maisema oli jo paljon keväisempi, tänä aamuna herättiin jälleen lumiseen maisemaan. Maaliskuiset talvimaisemat eivät haittaa minua, mieluummin tätä kuin  loskaisen kuraista kevättä monen kuukauden ajan.

// ”Hahaa, hyvä Noora!”, tokaisin itselleni, kun tiputin urheilukelloni suihkun lattialle ja huomasin näytön saaneen osumaa. Tämä episodi ei toki olisi hymyilyttänyt, jos en juuri pari viikkoa sitten olisi hankkinut kellooni panssarilasia. Näyttö säilyi ehjänä, panssarilasi meni säröille.

// Löysin aivan täydellisen kevätpunan – laveran kaunokainen, 46 Rosy Tulip (huulipuna saatu pr-näytteenä), kuuluu Beautiful Lips Colour Intense-sarjaan ja on juuri sopivan huomaamaton mutta kuitenkin lookin viimeistelevä arkipuna! Maskin kera en ole sitä vielä testannut, mutta kotipäivän meiningeissä huulipuna pysyi huulilla erinomaisesti.

Hymyilyttävän hurmaavaa keskiviikkoa kaikille – kohti kevättä mennään jo kovaa vauhtia!

lavera_beautiful_lips_color_intense_rosy_tulip


Posted in muoti and tagged by NOORA.