VUODEN 2024 ENSIMMÄINEN SECONDHAND-LÖYTÖ!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

*mainos Relove Tampere Stockmann/ neuleliivi ostettu itse, myyntijaksosta saatu alennus

Viikko sitten odotellessani ystävääni Iinaa lounastreffeille Reloveen, kulutin aikaani luonnollisestikin tutkiskelemalla Reloven rekkejä. Mikään ei voita sitä fiilistä, kun löytää secondhandina jotakin sellaista, mitä on kaivannut vaatekaappiinsa ja tuona talvisena lauantai-iltapäivänä minua onnisti jälleen. Olen talven aikana käyttänyt aivan valtavasti Uhanan mustaa neuleliiviäni ja aloinkin jokin aika sitten kaivata itselleni myös beigeä liiviä. Liivi on helppo heittää pitkähihaisen ohuemman puseron tai kauluspaidan päälle, ja mikä ihaninta, se lämmittää loistavasti näissä pakkaslukemissa. Myös tämä omatekemä väriläiskä on ollut kovassa käytössä ja analytiikkaa selatessani olen ilokseni huomannut, että moni teistäkin on päätynyt juuri tuon postauksen kautta blogiini. Olikin siis hykerryttävän ihanaa löytää rekiltä Espritin ihana, juuri täydellisen sävyinen liivi edulliseen hintaan.

Ilahduin tästä vuoden ensimmäisestä löydöstäni niin, että inspiroiduin itsekin tekemään hieman inventaariota vaatekaapissani. Bookkasin myyntijakson Reloveen ja löydätkin nyt aarteitani Tampereen Stockmannin Relovesta rekistä nro 11. Rekki on merkitty myös IG Collab-tägillä, joten bongaat tuotteeni helposti sen avulla. Vein todellisia herkkuja myyntiin ja toivon kovasti, että ehkä juuri sinä käyt poimimassa aarteitani uuteen kotiin ja ahkeraan käyttöön. Rekkiä täydennetään sitä mukaa, kun se tyhjenee, joten jakson aikana kannattaa piipahtaa Relovessa vaikka useampaankin kertaan. 

Ihania secondhand-shoppailuhetkiä siis sinulle!

 


Posted in muoti and tagged , by NOORA.