HOUSUT, JOTKA RÄJÄYTTIVÄT INBOXINI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

uhanadesign better daysuhana design better daysuhana design better daysuhana design better days

Heh heh, luontoäiti, olitpa vitsikkäällä tuulella. Mä vedin keväthousut jalkaani ja sä päätit kuorruttaa kevätkuvani lumisateella, heh heh. Vanha vitsi. Vaikka kuinka yrittäisit, aion kyllä alkaa jo haaveilla keväästä. Ensi viikolla kalenteri kääntyy jo huhtikuulle. Yritä ymmärtää rakas luontoäiti, että kukitettujen housujen ja valkoisten tennareiden on jo aika päästä kevätkaduille.

Kun nämä tummansiniset Uhana Designin Restful Pantsit Better Days-mallistosta vilahtivat aamulla pikaisesti Instagramini storyjen puolella, inboxini täyttyi vauhdikkaammin kuin aikoihin. Te rakastuitte näihin! Ymmärrän täysin, sillä sinnikkäistä secondhand-haukan taidoistani huolimatta, en yksinkertaisesti voinut jäädä odottamaan sitä, että vielä jonain päivänä löytäisin nämä pöksyt kirppikseltä, vaan klikkasin ne saman tien ostoskoriin lanseerauspäivänä. Collegehousuissa tässä kuitenkin elellään ja kotoillaan päivittäin – arkea piristää huomattavasti jos rennot lookit on kuorrutettu edes kukkasilla!

Toivoitte housuista pikaisesti asukuvia ja saamanne pitää. Kas tässä keväthousut lumisateessa. Kuvasimme niin iltahämärässä, että housut eivät päässeet tässä valossa enää väriensä puolesta parhaimpiinsa; niiden pohja on tosiaan hyvin tummansininen ja kukat kukkivat toinen toistaan upeammissa väreissä. Housut ovat myös täyspitkät, itse käänsin vähän puntteja testatakseni kuinka tällainen look toimii.

uhana design better daysuhana design better days

Uusi viikko on siis potkaistu käyntiin erinomaisella energialla. Pääsiäinen kolkuttelee jo sekin pian oven takana ja talvi tuntuu todella jo olevan voiton puolella. Myönnän, että virusten väistely alkaa jo tälläkin suunnalla puuduttaa, mutta yritän keksiä keinoja pitää mielen positiivisena ja kääntää ajatuksia välillä tavalla tai toisella pois koronasta; viikonloppuna innostuin esimerkiksi päivittämään Zadaa-putiikkiani ja olo keveni kovasti, kun sain kaapista jälleen turhaa tavaraa eteenpäin.

Ja koska fakta on se, että tällä hetkellä eletään täysin ”päivä kerrallaan”-elämää, olen ajatellut, että suunnitelmia ei kannata edes juurikaan tehdä. Ei tarvita kuin yksi karanteeni-ilmoitus ja kaikki menot saa unohtaa. Toistaiseksi siltäkin on vielä vältytty. Luin viikonloppuna vuodentakaista postaustani ja melko samankaltaisia ajatuksia on pyöritelty jo silloin. Viime maaliskuussa olin näemmä piristänyt arkeani muun muassa askartelemalla vaippakakunolen edelleen elämäni ensimmäiseen vaippakakkuun todella tyytyväinen! :D

Nyt kukkahousut säihkyen ja hymy huulilla kohti maanantai-iltaa; mutta otsikon aiheeseen palatakseni, aika täydelliset kevätpöksyt vai mitä?

uhana design better daysuhana design better days


Posted in muoti and tagged by NOORA.