TREENITRIKOOT, JOIHIN TEKIN TYKÄSTYITTE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

antti tapani prismaantti tuisku prisma

Liikuntaintoni on nyt kestänyt parisen kuukautta, enkä voisi olla saavutuksiini ja kärsivällisyyteeni enempää tyytyväinen. Innostun aina ajoittain urheilemisesta, mutta sitten kiinnostus tipahtaa jo parin ensimmäisen viikon jälkeen, kun kalenteri täyttyy duuneista ja treenit ikään kuin jäävät niiden alle. Nyt ollaan kuitenkin hyvässä vauhdissa, ja vaikka välineurheilua pyrinkin viimeiseen asti välttämään, arvostan kunnollisia treenivaatteita, ja niihin haluan myös panostaa.

Viikolla jaoin instassani storyn, jossa vilahtivat nämä Antti Tapani-malliston treenitrikoot. Ennen kuin ehdin lenkiltäni kotiin, viestiboksini oli täyttynyt tiedusteluista housuja kohtaan. Siispä päätin kuvata ne vielä omaan postaukseensa, vaikka alkuviikosta esittelinkin teille jo samaisen malliston urheiluliivit, jotka veivät käytännöllisyydellään ja laadullaan sydämeni. Kuinka ollakaan, samasta mallistosta löytyi myös housut, jotka ovat olleet ahkerassa käytössä.

antti tapani leggaritantti tuisku prisma

Prismassa myytävä mallisto pitää siis sisällään aivan valtavasti erilaisia vaatteita ja asusteita uimapuvusta lenkkareihin, ja mietin jo vakavasti hankkivani toisetkin samanlaiset trikoot kaappiini. Kun sattumalta löytää laadukkaat urheilutrikoot treenejä varten, tuntuisi hölmöltä jättää hamstraamatta myös varapöksyjä kaappiin. Näissä trikoissa on korkea vyötärö, jossa on myös kapea silikoninauha vyötäröllä ja ne pysyvätkin sen ansiosta äärimmäisen hyvin paikoillaan. Mitoitus on mielestäni melko pientä, omat housuni ostin koossa L, mutta olenkin sellainen sporttailija, joka ei voi sietää kiristäviä tai puristavia kuteita treenatessa. Materiaali on napakkaa ja mikä hienointa, niin paksua, että näitä housuja rohkenen käyttää lenkkipoluilla myös lyhyempien yläosien kanssa. Etureiden kohdalta sen sijaan löytyy nerokas tila puhelimelle.

Mikä parasta, pöksyt ovat niin upeat ulkoasultaankin, että ne suorastaan motivoivat kipaisemaan yhä useammin lenkkipoluille. Ja juuri sellaisia housuja ainakin minä kaipaan sportti-innon ylläpitämiseksi. Mutta nyt kipitetään kohti viikonloppua!


Posted in muoti and tagged by NOORA.