SUNNUNTAI-ILTA NOORAN KANSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

ribbed lounge set

// Postauksen ihonhoitotuotteet saatu.

Suuuunnuntai, taas. On ollut ilahduttavan ihana viikonloppu, sopivasti töitä ja rentoilua perheen kesken, ja akkujakin on siis ehditty ladata tulevaa viikkoa varten. Huomaan tarvitsevani nykyään sunnuntaisin pienen hetken ihan vaan olemista varten, sellaisen ihan pienen oman hetken, jolloin monesti piiloudun saunan lämpöön tai testailen PR-pakettien mukanaan tuomia tuotteita. Syön jotakin hyvää, laitan naamion kasvoilleni, vaihdan verkkareihin ja yritän parhaani mukaan olla ajattelematta vielä ensi viikon to do-listaa. Helpommin sanottu kuin tehty, olen vähän sellainen ”sunnuntai-illan stressaaja”, ja nukunkin monesti sunnuntain ja maanantain välisen yön erityisen huonosti. Tunnistatko samoja piirteitä itsessäsi?

Juuri siksi tällaiset sunnuntain ilta-auringossa vietetyt hemmotteluhetket tulevat tarpeeseen. Tänään odotellessani saunan lämpiämistä päätin ottaa teidätkin mukaan sunnuntai-iltaani, sillä löysin juuri testaamieni tuotteiden joukosta kaksi helmeä, jotka haluan esitellä teillekin. Laitapa siis Spotifysta jokin iiiiihana akustinen sunnuntai-illan soittolista päälle ja nappaa vinkit talteen.

Ja ennen kuin joku ehtii kysyä, tuo hurmaava musta kotiasusetti on hankittu aikoinaan Nellyltä. Sattuneesta syystä kotoiluasu on ollut viime aikoina kovassa käytössä.

Kerroin teille taannoin The Body Shopin itserakkauskapinasta. Tuon PR-paketin mukana sain hurmaavia tuotteita hyppysiini ja yksi niistä ihastutti allekirjoittanutta niin, että tämä tuote on ollut jo tovin ahkerassa käytössä. Kynteni ovat viime syksystä asti olleet ahkerasta vitamiinien popsimisesta huolimatta huonossa kunnossa. Parannusta alkoi kuitenkin tapahtua heti, kun testasin brändin Almond Nail & Cuticle Manicure Oil-kynää, joka on timanttinen monitoimilaite. Kynän pää toimii appelsiinipuutikun tavoin, eli sen avulla saa kynsinauhoja fixattua. Pyöritettäessä kynän päätä, sutiin ilmestyy juuri sopivasti italialaista reilun yhteisökaupan oliiviöljyä sisältävää hellivää hoivaa. Manteliöljy on tehnyt ihmeitä kynsilleni.

Sain kummitädiltäni pakkaseen marjatäyttöä, ja olenkin hyödyntänyt Kaija-tädin mustaherukoita nyt niin smoothieissa kuin aamupuuroissakin. Mustaherukat ovat suurta herkkuani ja tänään surauttelin jäisiä marjoja, veriappelsiinia ja vettä juomaksi blenderissä. Raikas juoma oli todellinen vitamiinipommi ja sopi hyvin toisen testaamani tuotteen vierelle. Mossan Skin Solutions Clarifying Charcoal  Scrub, voidemainen kuorinta-aine, soveltuu erinomaisesti ihon syväpuhdistukseen ja mikä ihaninta, se sisältää antioksidanttirikasta mustaherukkauutetta. Iho puhdistuu hellävaraisesti, se kosteutuu ja tuote on vegaaninen. Ihoni on oireillut enemmän kuin koskaan ennen maskien vuoksi. Päivittäin pidän maskia peräti kahdeksan tunnin ajan ja juuri tällaiset ihoa hoitavat tuotteet ovat nyt ihonhoitorutiineissani todella tärkeitä.

Kävin juuri lisäämässä puita kiukaaseen ja näyttäisi siltä, että sauna on sopivan lämmin illan viimeiseen hemmottelutuokioon. Viettäkäähän tekin virkistävä ilta!


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.