SYYSKUUN PARAS SECONDHAND-LÖYTÖ: UNELMIEN UHANA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

uhana design kyotouhana design punainen mekko

Tiedän, tässä postauksessa on aivan liikaa kuvia. Aivan liikaa kuvia minusta maailman mairein hymy huulillani. Mutta en voinut karsia näistä yhtään pois! Syyskuussa secondhandina hankkimani mekko on niin hykerryttävän upea, että juuri noin iloinen hymy minulla on syksyisessä myrskytuulessakin se ylläni. Hulmuavat helmat, harmaankin päivän värittävä printti, mekon malli, joka on kuin tehty omaan tyyliini. Ei tuollaisessa mekossa voi kuin hymyillä!

Kun Uhana Designin Kyoto-mallisto aikoinaan tuli myyntiin, päätin heti, että vielä jonain päivänä tämä punakuvioinen Sincere-upeus löytyy vaatekaapistani. Budjettini ei kuitenkaan sallinut sen hankkimista uutena, joten päätin jättää ajatuksen hautumaan ja salaa toivoin, että vielä jonain päivänä löydän sen jostain käytettynä. Matkan varrella vastaani on osunut niin upeita secondhand-aarteita, että en lainkaan menettänyt toivoani. Tiesin, että jos tarkoitettu on, kohtalo johdattaa meidät yhteen.

Ja niinhän siinä sitten kävi. Sincere Dress löysi kuin löysikin tiensä vaatekaappiini. Tiedättekin jo varmaan, että Zadaa-kirppissovelluksessahan voi hakea saatavilla olevia tuotteita brändin perusteella? Itse naputtelen hakukenttään monesti sellaisia nimiä kuten Ivana Helsinki, Kaiko, Papu tai vaikkapa Minna Parikka, ja tuota kautta olen haalinut itselleni hyvään hintaan aarteita, joista en olisi ikinä osannut edes unelmoida. Eräänä kauniina päivänä kävin jälleen Uhanan Zadaa-valikoimaa läpi ja siellä hän odotti minua. Punaisen hehkuvana, omassa koossani, hintalapputägin kera. Kyllä, upouutena siis. Hintakaan ei kirpaissut.

Siinä minä nyt sitten onnellisena seisoskelen hymy huulillani. Mairea virne siis sallittakoon. Ai mitä aarretta alan metsästää seuraavakseni? Helppo kysymys, tätä. Uhana se osaa kietoa minut pikkusormensa ympärille.


Posted in muoti and tagged by NOORA.