NYT MINULLA ON AIKAA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Nyt minulla on aikaa..

.. teettää kaikki puhelimellani makoilevat räpsyt paperikuviksi. Teen sen nyt, ennen kuin puhelimeni tavalla tai toisella hajoaa, ja puolet kuvista katoaa kaiken maailman pilvitallenteluista huolimatta.

.. pestä ikkunat. Äh.

.. lukea ainakin ne kaksi kirjaa, jotka ostin jo joulun jälkeen alennusmyynneistä, ja joiden lukemista olen siirtänyt ja siirtänyt siihen hetkeen, kun ”minulla on joskus aikaa”.

.. pestä meikkisiveltimeni.

.. kuunnella alusta loppuun Antti Tuiskun uusi levy. Olen toki poiminut levyltä jo suosikkini, mutta nyt, nyt on aika kuunnella se biisi kerrallaan ja koko levy putkeen.

.. opetella soittamaan sitä haitaria, jonka hetken mielijohteesta ostin ja joka nököttää nyt sisustuselementtinä vierashuoneessamme. Noh, eipäs nyt liioitella. Niin paljon ylimääräistä aikaa mulla ei ole, että Säkkijärvenpolkka ihan heti luonnistuisi.

Hyvää viikonloppua – mihin sinä aiot viikonloppuna käyttää aikaasi? <3


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.