ARKIKUVA 15/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu 6. huhtikuuta 2020 iltakuuden aikaan.

Missä kuva on otettu? Olohuoneessamme. Kun elämä rajoittuu nykyään lähinnä oman kodin seinien sisäpuolelle, myös arkikuvaräpsäisyt ovat viikosta toiseen hyvin samankaltaisia.

Mitä kuva esittää? Uusi perheenjäsenemme, peikonlehti 3.0, saapui Matin ruokakauppareissun myötä olohuoneemme pikkupöydälle. Kuten näette, hän on päättänyt pitää tämän peikonlehden hengissä, peikonlehden edeltäjät nimittäin menehtyivät ennätysajassa omassa hoivassani. Matti halusi ottaa haasteen vastaan ja omatoimisesti hankki meille K-Supermarketista uuden kokelaan. Let’s see how this goes.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Minusta on ollut ihanaa huomata, kuinka erinomainen ja tsemppaava karanteenikaveri minulla onkaan. Olemme ottaneet viranomaisten ohjeistukset tosissamme ja noudattaneet niitä kuuliaisesti, siksi viimeiset neljä (vai montako niitä jo on ollut..) viikkoa onkin tiiviisti vietetty kahdestaan. Olemme loistava tiimi, huumoria yritetään ylläpitää parhaan mukaan ja toisinaan keksitään hauskaa piristystä päivään, pottuilemalla esimerkiksi toisen kasvinkasvatustaidoista. Jaksaa, jaksaa. Toivottavasti peikonlehtikin jaksaa hoivissamme.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.