#OOTD : POIKAYSTÄVÄN VAATEKAAPILLA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

AURINKOLASIT IVANA HELSINKI  TAKKI H&M  NEULE PURA FINLAND
FARKUT MONKI  HUIVI H&M  TENNARIT NLY SHOES


Olenko ainoa, joka herätessään kipittää ensimmäisenä ikkunaan kurkistamaan, millaiseen yllätysaamuun on säiden osalta juuri herätty? Olen käyttänyt kuluneen viikon aikana niin sydäntalven kamppeitani kuin kipitellyt kevätkatuja pitkin kävelykengissäkin. Olen uskaltautunut ulkoilemaan ilman pipoa, kun taas sitten toisena päivänä olen vetänyt jalkaan villasukat lämmikkeiksi lenkkareiden sisuksiin. Olen huolestunut narsissieni puolesta, jotka välillä peittyvät lumihankeen ja taas hetken päästä kurottelevat kohti aurinkoa. Yhteen ulkoilutuokioon on voinut kuulua niin paahtavaa aurinkoa, raekuuroja kuin loskasadettakin. Kolme yhden hinnalla.

Yllättävät sääilmiöt ovat saaneet minut jopa kurkistamaan toisinaan Matin vaatekaapin puolelle. Kun oma villakangastakki on aivan liian lämmin ja talvinen, on ihan ok heittää ylleen poikaystävän takki.

Kuten tiedätte, rakastan yli kaiken erilaisia oversize-mallisia vaatteita, ja vaikka tämä Matin ”juhlatakki” ei hartialeikkaukseltaan olekaan omaan kroppaani ehkäpä se otollisin valinta, viihdyin tämän takin sisuksissa erinomaisesti. Sen alle mahtui paksu neule ja pituudeltaan takki soveltui käyttööni täydellisesti. Värikin oli niin nätti, että saatan käydä varkaissa Matin takkikaapissa toistekin. Ilmeisesti hän ei lainailuani pistänyt pahakseen, kun päädyimme jopa ikuistamaan kevätlookia kameran muistikortille.

Eilen join aurinkoiset iltakahvit terassilla, tänä aamuna terassin puutarhakalusteiden päällä oli paksu kerros lunta. Terassilla olleista jäljistä päätellen, orava ja pupunen olivat mellastaneet pihamaalla. Kenties iloinneet yhdessä lumesta? Nähtäväksi jää, pääsenkö pihahommiin iltaisella, vai istahdanko työpäivän päätteeksi ikkunan ääreen ihastelemaan lumisadetta.

Levollista lumikeskiviikkoa kaikille! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.