ARKIKUVA 16/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu huhtikuisena torstai-iltana, 16.4.2020.

Missä kuva on otettu? Paketoin kuvassa näkyvää lahjaa ruokapöydällämme. Kuten monet edeltäjänsäkin, tämäkin arkikuva on siis kotona otettu.

Mitä kuva esittää? Kuvassa on lahja pienelle pojalle, joka sai nimen viime viikonloppuna. Ostimme yhdessä vanhempieni ja sisareni perheen kanssa suvun tuoreimmalle pikkuiselle muiston tuosta tärkeästä päivästä. Koska emme luonnollisestikaan osallistuneet kastetilaisuuteen, paketti toimitettiin postilaatikkoon.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Odotin jo innolla kuulevani, mikä pikkuisen nimeksi tulisi. Suku osallistui viikonloppuna kastetilaisuuteen Skype-yhteyden välityksellä ja kuinka ihana olikaan olla paikalla videoyhteyden päässä. Ja mikä yllätys olikaan se, että kastetilaisuus alkoi häämarssilla! Pikkuisen vanhemmat menivät kastetilaisuuden yhteydessä samalla naimisiin, ja näin ollen viime lauantaina osallistuin elämäni ensimmäisiin Skype-häihin että -ristiäisiin. Rakkautta, rakkautta, rakkautta tämän kamalan ajan keskelle!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.