ARKIKUVA 13/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu lauantaina 28. maaliskuuta heti aamutuimaan.

Missä kuva on otettu? Kiisimme keskustaan jo aamuvarhaisella yhdeksän jälkeen, mutta tämä kuva on otettu retkemme jälkeen omassa kotipihassamme.

Mitä kuva esittää? Kuvassa on kaksi puuroa, Pienen pieni ja Juuri sopiva. Kävimme ensimmäistä kertaa ikinä noutamassa aamupuurot Mama Bear’ista Laukontorilta. Tuo hurmaava puurobaari myy vallitsevan tilanteen vuoksi herttaisesta noutoluukusta ulos puuroa. Minä valitsin puurokseni makean version, kristallisoitua inkivääriä, rusinaa, kardemummaa, mantelia, kookoskermaa ja kookossokeria sisältävän herkun, mutta Matti halusi testata, miltä puuro maistuisi suolaisten täytteiden kera! Kuulemma erinomaiselta, Masan puurossa oli niin ilmakuivattua kinkkua, vihreää pestoa kuin kananmunaakin.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olo oli juuri sellainen, kun voisi olettaa, kun syö kevään ensimmäistä aamiaista ulkona, turvassa omassa kotipihassa auringon paistaessa ja lämmittäessä. Kahvikin maistui tavallista paremmalta ulkoilmassa! Viikot ovat nyt raskaita, työssäkäyminen ja ihmiskontaktien välttely on väsyttävää ja välillä vaikeaakin, mutta viikonloppuisin ei mennä minnekään. Ollaan kotona, ollaan yhdessä. Tuetaan yrittäjiä noutamalla take away-puurot autioituneesta kaupungista ja hengitellään syvään.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.