ARKIKUVA 14/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Tämä kuva on otettu maaliskuun viimeisenä päivänä, 31.3., lumisena tiistai-iltana.

Missä kuva on otettu? Erään maailman kauneimman lammen rannalla.

Mitä kuva esittää? Kuvassa minä ja kihlattuni Matti. Matti joutui tuona iltana tsemppaamaan oikein toden teolla, että sai minut ylös sohvanpohjalta lenkille. Kuten ilmeestäni näkyy, minua olisi tuolloin huvittanut huomattavasti enemmän vain köllötellä viltin alla kuin tarpoa järkyttävässä viimassa ja lumituiskussa ulkona. Viime aikoina säätilat ovat vaihdelleet niin laidasta laitaan, että säälin jo pihaan hankkimiani narsissejakin, kun joutuvat välillä selviytymään ankarassa lumituiskussa, välillä taas hurjassa vesisateessa.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Kuvan nähtyäni mietin ensimmäisenä, kuinka olen saanut piponikin noin vinoon, mutta lähinnä minuakin tuolloin vain nauratti, kun  kolmen kilometrin kävelylenkkiin kului varmasti triplasti normaalia enemmän aikaa lumituiskussa tarpoessa. Lenkin ei voinut sanoa olevan tehokasta urheilua (tai ehkä nimenomaan sitä hurjien säävastusten kera?), mutta hauskaa oli ja olo oli huomattavasti aiempaa virkeämpi kotiin päästyämme. Hyvä Masa, hyvä, että aina tsemppaat tätä sohvaperunaa liikkumaan!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.