ARKIKUVA 28/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Tämä pikkusiskoni ottama kesäfiilistelykuva on otettu sunnuntai-iltana 12. heinäkuuta, auringonlaskun aikaan.

Missä kuva on otettu? Sisareni perheen uusissa kotimaisemissa – ja kuinka kadehdittavan upeat nuo maisemat ovatkaan!

Mitä kuva esittää? Mikäli kuvaan saisi lisättyä ääneen, kuulisitte kuinka laineet liplattelivat laiturinnokkaan. Tuo ääni on yksi rentouttavimmista. Sunnuntain ilta-ajelulla suuntasimme Matin kanssa katsomaan, kuinka upeaksi sisareni perheen uusi koti onkaan remontin myötä muuntautunut, ja tokihan ilta-auringosta oli nautittava hetki myös veden ääressä. Kuva olisi tosin kovin erilainen, jos heinäkuun helteet hellisivät ja verkkatakin alla olisi ollut uikkari. Kaipaan jo niin järvessä pulikoimista, mutta olen sellainen vilukissa, joka vaatii pulikoinnilleen kunnon lämpöasteet.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Kuva kertonee parhaiten, millainen boogie tuolla hetkellä oli. Kesä on ihana. Päivä oli ollut ihana. Minulla on sellainen fiilis, että tuossa laiturinnokassa tulee otettua vielä monen monta kuvaa.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.