MARIMEKKO-AARRE, JOKA ILAHDUTTAA MONIA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

marimekko postikortitmarimekko 50 postikorttia

Tein jokin aika sitten hurmaavan löydön Marimekon Ideaparkin myymälästä. Jo yläasteikäisestä lähtien olen yli kaiken rakastanut Marimekon kauniita vihkoja, ja lukuisien unikkokantisten muistikirjojen kansien väliin onkin tullut tehtyä kouluvuosien aikana muistiinpanoja. En siis voi yksinkertaisesti vieläkään ohittaa Marimekon myymälöissä juuri niitä hyllyjä, joilta löytyvät muistikirjat ja vihkot.

Tällä kertaa katseeni kiinnitti kuitenkin mielenkiintoisen näköinen boksi. Kuten tiedätte, lähettelen ahkerasti edelleen etenkin onnittelukortteja ystävilleni merkkipäivinä, ja hamstraan aina pöytälaatikkoon valmiiksi kauniita postikortteja. Tämä löytö olikin siis todellinen must have. Tuo kaunis boksi kätki nimittäin sisuksiinsa 50 erilaista Marimekon tutuilla printeillä koristettua postikorttia.

Sen lisäksi, että olen jo lähettänyt useampiakin Marimekko-kortteja tästä boksista eteenpäin, päätin kehystää korteista muutaman koristeeksi seinille. Yhden korteista liimasin sisareni avattavaan onnittelukorttiin, johon kaipasin kaunista kuvaa. Tämän boksin aarteita voikin siis käyttää kovin monipuolisesti! Viidenkymmenen kortin joukosta löytyy valtavasti tuttuja printtejä ja upeaa väriloistoa ja korttien joukosta löydät täydellisen kortin tilanteeseen kuin tilanteeseen. Osa soveltuu täydellisesti joulukorteiksi, osa kesäisempiin tilanteisiin.

Marimekon verkkokaupasta näyttäisi löytyvän vastaava boksi hieman erilaisilla korttiprinteillä, kuvissa näkyvän boksin bongasin sen sijaan Adlibriksen valikoimasta. Sen lisäksi, että boksi on oivallinen korttivarasto itselle, voisin kuvitella sen ilahduttavan montaa lahjansaajaa. Itse ilahtuisin tällaisesta Marimekko-lahjasta kovasti!

Koska viimeksi olet lähettänyt postikortin? Tänään on erinomainen päivä tehdä niin. <3


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.