ARKIKUVA 3/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu lauantaina 18.1.2020 iltakuuden aikaan.

Missä kuva on otettu? Tämä nopea kännykkäräpsy on otettu Hakametsän jäähallissa.

Mitä kuva esittää? Hakametsän ravintolatarjonta on noussut aivan uusiin ulottuvuuksiin vuosien aikana ja hallin streetfood-tarjonta alkaa olla aivan omaa luokkaansa. Kun sain lauantaina peliseuraksi pikkusiskoni (joka oli ollut jäähallissa peliä katsomassa viimeksi viitisen vuotta sitten!), iltaa juhlistettiin hakemalla ensimmäisellä erätauolla hieman herkkuja penkkiin. Kanaiset nachoannokset katosivat nopeasti parempiin suihin.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Ensinnäkin, olin äärimmäisen fiiliksissä siitä, että peliseuranani oli siskoni. Vaikka perheemme onkin äärimmäisen kiinnostunut jääkiekosta, Roosa ei _toistaiseksi_ ole nauttinut hallissa istumisesta. Mutta millainen peli meille lauantaina sattuikaan! Tupsukorvat voittivat lahtelaisvieraat 8-2 ja peli oli niin täynnä tapahtumia, että toivon Roosan lähtevän peliseurakseni toistekin. Tosin, satoja pelejä hallissa istuneena, en itsekään muista kovin montaa tällaista lauantai-iltaa. Niin tai näin, meillä oli huiman kiva siskoilta!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.