TAVOITTEETON VUOSI?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Myönnän olevani aina hyvin ärsyyntynyt siitä, jos suunnitelmani menevät mönkään. Olen tavalla tai toisella rutiinieni orja ja pakka saattaa toisinaan välillä mennä aivan sekaisin, jos jokin palapelin paloista onkin hukassa. Toisin sanoen, kun kalenteri on pullollaan ohjelmaa, erinäisten kokonaisuuksien liikutteleminen voi olla hieman hankalaa. Otin tavoitteekseni tälle vuodelle pitää kalenterini vielä paremmin ajantasalla, pyhittää aikaa myös levolle ja vapaa-ajalle ja huolehtia näin ollen itsestäni paremmin. Arkityöni maanantaista perjantaihin sanelee hyvin pitkälti elämääni, mutta koen äärimmäisen tärkeäksi myös työni sosiaalisen median ja valokuvaamisen parissa – niille haluan raivata aikaa ja tehdä työtä, joka tuntuu parhaimmillaan levolta ja rentoutuskeinolta! Siksi valokuvauskeikat ja blogin kirjoittaminen onkin minulle äärimmäisen tärkeää.

Alkuvuoteni starttasi suurin suunnitelmin, upein kuvauskeikoin ja reissufiiliksin. Alkuvuoteen piti sisältyä lomaa, paljon liikuntaa ja pr-reissu, jota odotin innolla. Pakka meni heti sekaisin, kun kipuilin ja kipuilen edelleen selkäni kanssa. Työkeikat sain onneksi siirrettyä, mutta voi kuinka harmittikaan kun kauan odottamani reissu peruuntui osaltani. Ja kuinka ärsyttikään, kun hyvin suunniteltu startti uudelle vuodelle meni heti mönkään. Perfektionistin luonteelle tämä oli kova pala. Kun jokin menee mönkään, luonteeseeni kuuluu etsiä kuitenkin asiasta kuin asiasta niitä hyviäkin puolia. Ilman revennyttä lihasta en taatusti olisi lenkkeillyt niin paljon kuin nyt kuntouttaessani selkääni! Kymmenen lenkkiä kahteen viikkoon on minulle enemmän kuin poikkeuksellista.

Eli jos jotain huonoa, niin monesti jotain hyvääkin. Ehkä olisi toisinaan parempikin jättää tavoitteet kirjaamatta ylös ja mennä enemmän flown viemänä. Kun ikinä ei kerta voi olla varma mitä vuosi tuo tullessaan, olisiko vain parempi heittäytyä sen vietäväksi? Matkan varrelle mahtuu taatusti fiiliksiä laidasta laitaan. Tavoitteita minulla on paljonkin etenkin ammattiini liittyen, mutta ei niiden saavuttamista tarvitse miettiä tietyn aikaikkunan sisällä. Duunia niiden saavuttamisen eteen aion tehdä paljon, mutta mikäli kaikki unelmani eivät vuoden aikana muutukaan todeksi, niiden eteen tehdään töitä vielä siitä eteenpäinkin. Josko välillä vaan ottaisi vähän rennommin?

Tavoitteellista tiistaita kaikille – olisi myös hauska kuulla, mitä sinä odotat eniten vuodelta 2020! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.