ARKIKUVA 49/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

| Kaupallinen yhteistyö/ Arvonta Instagramissa : AARREkid. |

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu viikon 49 viikonloppuna.

Missä kuva on otettu? Tätä herttaista parivaljakkoa esittävä kuva on otettu vanhempieni kodin olohuoneessa. Äitillä on ihana sisustustyyli ja heidän kotoaan löytyy aina hurmaavia kuvauslokaatioita.

Mitä kuva esittää? Tunnistatteko jo tuon hymyilevän söpöliinin? Sisarentyttäreni täyttää jo pian 10 kk, aika suorastaan kiitää. Kuvassa on myös M:n äiti, siskoni Roosa. Tämä samisteluhetki oli pakko tallentaa kameran muistikortille.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? AARREkidin kanssa päätimme järjestää lahjakorttiarvonnan Instagramini puolelle, jossa kertoisin teille, mikä onkaan se asia, esine tai henkilö, aarre, joka tuo minulle joulun. Minulle joulun tuo läheisten läsnäolo. Näissä hurmaavissa AARREkidin vaatteissa samistelevat äiti ja tytär ovat ehdottomasti elämäni tärkeimpiä aarteita, joten päätin käyttää tätä kuvaa myös arvonnan kuvana. Molemmat olivat pukeutuneet AARREkidin joulunpunaisiin asuihin ja tuossa hetkessä oli kaikki täydellisesti. Aarteenomainen hetki, kerta kaikkiaan.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.