YLLÄTYYYS! – TÄSTÄKÖ JOULUKALENTERI JUURI SINULLE?

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Oi onnenpäivää! Sain käsiini vielä yhden, supersuositun essencen tämän vuoden kosmetiikkajoulukalenterin. Järjestin jo pari kuukautta sitten arvonnan, jossa arvottiin tismalleen samanlainen palkinto. Tuohon postaukseen tulee edelleen kommentteja, vaikka osallistumisaika on päättynyt jo aikoja sitten ja kalenteri matkannut uudelle omistajalleen (onnea vielä Lea! <3). Tästä olenkin päätellyt, että aihepiiri kiinnostaa teitä kovasti ja juuri sen vuoksi olenkin aivan pähkinöinä, kun pääsen arpomaan teille vielä yhden kalenterin – ja mikä parasta, kun voittaja saa kalenterin hyppysiinsä, hän voikin avata heti useamman luukun kerralla!

Näin osallistut kalenterin arvontaan:

Jätä kommentti tämän postauksen kommenttiboksiin, jossa heität ilmoille parhaan arvauksesi siitä, mitä kalenteri on syönyt sisuksiinsa. Punaisen huulipunan? Hehkuvan highlighterin? Koska haluan, että kalenteri lähtee matkaan mahdollisimman pian kohti uutta omistajaansa, osallistumisaikaa on vain huomiseen 10.12., klo 18.00 asti, ja voittaja ilmoitetaan heti samaisena iltana tässä postauksessa.

+ lisäarvan saat arvontaan mukaan, jos seurailet blogiani joko Facebookissa tai Instagramissa (tai vaikkapa molemmissa!), ilmoitathan kuitenkin tästä kommentissasi, jotta osaan huomioida asian arvontaa suorittaessani!

EDIT:// Suuret kiitokset kaikille osallistuneille, osallistumisaika on nyt päättynyt ja arvonta suoritettu. ONNEA Elma – kalenteri on sinun! Voittajaan on oltu yhteydessä sähköpostitse. <3

Ja vielä yksi vinkki, moni myymälä myy nyt kosmetiikkajoulukalentereita superedullisesti pois uutuuksien alta (joulukuuhun on jo pian puolessa välissä!), joten nyt jos koskaan kannattaa olla tarkkana ostoksilla!

Mutta nyt, höpinät sikseen ja arvonta käyntiin – toivottavasti olette tästä ylläriarvonnasta yhtä fiiliksissä kuin minäkin!


Posted in kauneus and tagged , , , by NOORA.