ARKIKUVA 41/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu 13. lokakuuta, sateisena sunnuntaiaamuna kymmenen aikaan.

Missä kuva on otettu? Läheisen lenkkipolun varrella. Piti hieman tosin loikata nurmikon puolelle lenkkipolulta tätä kuvaa ottamaan.

Mitä kuva esittää? Päätin lähteä sunnuntaiaamuna kävelylle luontoon, vaikka taivaalta satoi vettä kaatamalla. Valitsin jalkaan Nokialta saamani Nanso-kumisaappaat ja suunnittelin tekeväni vain rauhallisen luonnon ihastelu-lenkin. Ei lenkkiä aina tarvitse vetää lenkkareissa, toisinaan riittää raikkaan sadeilman haistelu ja ruskan ihastelu – pääasia, että saa raikasta ilmaa! Bongasin lenkkipolun varrelta kärpässienijoukkion, ja myönnettävä on, että tämä on yksi niistä harvoista sienistä, jonka luonnossa tunnistan.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Minua nauratti. Kun bongasin kärpässienet, kiljaisin innoissani Matille, ”Kato, sieniä!” ja pinkaisin niiden luo kuvaa ottamaan halki nurmikon. Matti oli kai hieman säikähtänyt huutoani ja luullut minun nähneen vähintään jonkin valtavan metsäneläimen. Hän totesi vain nauraen, että ei nyt ihan innostunut tuosta näystä niin paljon kuin minä. Maalaispoikani on ilmeisesti tottunut kärpässieniin lenkkipolkujen varrella. Pienet ilot ja sitä rataa. ;)


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.