SYYSLOMALAISEN AAMU

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

| takki |  NOISY MAY    | trikoot | BIANCANEVE
| neule | PURA FINLAND /*saatu   | kengät | MINNA PARIKKA   | huivi | H&M   | laukku |  H&M   | korvakorut | MONKI

Hyvää huomenta! Alkamassa on kolmas ja viimeinen syyslomapäiväni, jonka aion viettää kotona hengaillen, tekemättä mitään. Eräs tiiliskiven kokoinen kirjakin on odottanut ikkunalaudalla lukijaansa jo parin viikon verran, joten tänään jos koskaan on oikea aika tarttua siihen. Heräilin vasta yhdeksän jälkeen ja olo on sen verran nuutunut parin viimeisen kiireviikon jälkeen, että tänään saa nukkua päikkäreitä, katsella leffoja ja syödä herkkuja juuri niin paljon kuin haluaa.

Ainoa projekti tälle päivälle on tarttua eilen ostamiini kaavoihin ja kankaisiin ja kaivaa ompelukone esiin muuton jäljiltä. Tarkoituksenani on toteuttaa ystäväiseni suunnittelema mekko, jonka kaavat ilmestyivät tällä viikolla käsityölehdessä – en ole ommellut pitkään aikaan ja ihan jännittää, ovatko taidot vielä hallussa! Veeran mekko näyttää kuitenkin niin täydelliseltä syysmekolta, että hommiin on nyt vaan yksinkertaisesti ryhdyttävä. Muuten ei tuota mekkoa vaatekaappiinsa saa! ;)

Syyslomalaisen syysloma on ainakin säiden puolesta ollut juuri niin syksyinen kuin tähän aikaan lokakuusta voi olettaa. Olen ollut koko ajan liikenteessä ja huomannut vaatekaapissani Veeran mekon lisäksi toisenkin puutteen, sieltä puuttuu nimittäin kokonaan sellainen ulkoilutakki, joka pitäisi sadetta ja tuulta ja olisi vielä kaiken kukkuraksi tarvittaessa myös tarpeeksi tyylikäs ihmisten ilmoillakin käytettäväksi. Kuvissa näkyvä Noisy Mayn takki on tämänhetkinen lempparini, mutta täydellisen takista tekisi vielä isot taskut ja kunnon huppu. Vinkatkaahan minulle hyvistä syystakeista ja brändeistä, joilta sellaisen voisi löytää! Josko viikonloppuna suuntaisin takkiostoksille.

Mutta nyt kasvonaamio kasvoille ja lisää kahvia kuppiin. Arkivapaat tuntuvat aina niin kovin spesiaaleilta, kun niistä pääsee harvoin nauttimaan. Ihana ajatus, että edessä on vielä myös leppoisa viikonloppu. Pitäkäähän ihana päivä! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.