YLLÄTYSTEN PÄIVÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

 

| Kaupallinen yhteistyö : BETTE BOX |

Tuuli myllertää hiuksissa ja puhaltaa kasvoille kylmää ilmaa. Samalla puhurit lennättävät kauas muistot lämpimistä kesäpäivistä ja tuovat mukanaan uusia haasteita ihon- ja hiustenhoitoon. Et kuitenkaan aio antaa periksi. Askel toisensa jälkeen suuntaat kohti määränpäätäsi tietäen, että taapertaminen syysmyrskyssä on kaiken tämän arvoista. Noutopisteessä sinua odottaa paketti, joka tuo joulun mukanaan, kuukausi toisensa jälkeen. Kun puhelimeen kilahtaa viesti uuden yllätysboxin saapumisesta, et malta odottaa sekuntiakaan ylimääräistä. Bette Box tuo joka kuukausi hymyn huulille ja innostuneen perhosjoukkion mahanpohjaan. Bette, olet yksi kuukauteni kohokohdista.

Lähdin mukaan Bette Box-yhteistyöhön sydän kärrynpyöriä heitellen. Olen aina rakastanut tätä konseptia ja löytänyt vuosien varrella tuotteiden joukosta lukuisia suosikkituotteita jatkuvaan käyttöön. Ja nimenomaan juuri sellaisia tuotteita, joita en välttämättä olisi koskaan tullut hankkineeksi! Yllätyksellisyys onkin juuri se tekijä, mikä minua tässä konseptissa viehättää. Laadukkailla tuotteilla täytetty boxi sisältää aina uutta ja yllättävää, jopa uusia tuotelanseerauksia kuten lokakuun boxi. Herbinan kosteuttavalla hyaluronihapolla varustettu silmänympärysvoide on täysin uusi Herbina-tuttavuus, jota pääsin nyt lokakuun boxin kautta testaamaan. Sain muuten skipata peitevoiteen näiden kuvien meikistä kokonaan, kun Herbinan voide peitti silmänalusten tummuutta niin, että ilme näytti hetkessä freshimmältä eikä peitevoiteelle ollut tarvetta. Juuri tällaisia aarteita tarkoitin, kun kerroin edellä löytäneeni boxin kautta todellisia timantteja.

Timantit eivät kuitenkaan jääneet tähän, vaan seuraavaksi käteeni osunut vegaaninen Sweety Signaturen aloe veraa ja appelsiinia sisältävä kasvovesi se vasta ihastuttikin. Rakastan kasvovesiä ja suihkin niitä ahkerasti kasvoilleni etenkin syksyisin, kun ihon pintakuivuus tuottaa ongelmaa. Sweety on uusi kotimainen ja luonnollinen tuotemerkki ja innolla otin tuotteen testiin. Juuri tätä kaipasin, rauhoittavaa ja kosteuttavaa suihketta. Asetin kasvosuihkeen tietokoneeni vierelle, jotta muistaisin virkistää ihoa myös päivän mittaan.

Lokakuun boksi oli ääriään myöten täynnä ja RFSU’n Intim Daily Wash-tuubin lisäksi, pakkauksesta löytyi niin lakritsia kuin tuoksunäytekin! Olen ahkera tuotenäytteiden talteenlaittaja, sillä ne ovat kultaakin kalliimpia siinä vaiheessa, kun olen lähdössä esimerkiksi reissuun ja haluan matkaani pienikokoisia pakkauksia. Four Reasonsin uutuushiustuotenäytteet laitoin siis heti talteen ja tuoksunäytteen sujautin käsilaukkuuni.

Lokakuun boxi sisälsi myös paljon tuotteita meille, jotka saatamme toisinaan unohtaa hiustemme hellimisen. Tällä kertaa lokakuisen päivän hiustyyli syntyi testaamalla lokakuun Bette Boxista löytyneitä ylläreitä. Oma luottokampaukseni syksyyn eritoten niitä yllättäviä syysmyräköitä silmällä pitäen on varma valinta siistin, nopean ja näppärän lookin luomiseksi.


Pese hiukset kosteuttavalla shampoolla. Itse käytin pitkien hiusten tarpeisiin vastaavaa sulfaatitonta Schwarzkopfin Mad About Lengths Shampoota. Shampoopesu teki hyvää eritoten kuiville latvoille ja pituuksille, joita kesä tuntui kuivattaneen hurjan paljon. Hoitoaineeksi valitsin Bette Boxista saamani luonnollisen Ziajan vuohenmaitoproteiinia ja keratiinia sisältävän hoitoaineen, joka on täydellinen valinta kuiville hiuksille. Vuohenmaitoproteiini on todellinen hiustenystävä; hoitoaine ehkäisee kaksihaaraisia, selvittää hiuksia ja ehkäisee jopa niiden katkeilua! Tämän duon jälkeen hiukset eivät kaivanneet edes suoristamista raudalla, vaan kuivaamisen ja harjaamisen jälkeen, tein hiuksiini keskijakauksen ja kiinnitin kutrini taakse siistille nutturalle boxin mukana tulleen Sweet Signature Scrunchien avulla. Nopeaa ja näppärää hiusten hyvinvointia unohtamatta – eivätkä syystuulet pääse pörröttämään lookiasi!

Mikäli sinäkin kaipaat marraskuun mörköpimeyden keskelle yllätyksiä ja uusia kosmetiikkaihastumisia, ehdit hyvin laittaa vielä marraskuun boksin tilaukseen. Käyttämällä koodia NOORA saat tilauksestasi -15% alennusta ja pääset testaamaan muun muassa Lumenen (yksi kaikkien aikojen suosikkibrändeistäni! <3) kosteuttavaa kasvovoidetta; tuotetta, joka on täydellinen keino helliä ihoasi syystuulten puhallellessa. Koodilla saat siis tämän extratuotteen marraskuun boxiisi (rajoitettu erä, toimithan nopeasti)! Käytännöllinen tuote seuraa parhaimmillaan mukanasi meikkipussissa vuoden ympäri. Jään innolla odottamaan millainen aarrearkku marraskuun boxi kokonaisuutena onkaan.

Yllätyksistä innostuneena toivotan kaikille yllätyksellistä päivää – muistakaa ne pienet ja tärkeät hemmotteluhetket arjen kiireiden keskellä!Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.