ARKIKUVA 34/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu hikisen heilumisen jälkeen torstaina 22. elokuuta iltakasin aikaan.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu läheisen koriskentän laidalla.

Mitä kuva esittää? Kuvassa on useampiakin asioita, jotka saavat tällä hetkellä hymyn huulille. Ensinnäkin Zaran Lion King-malliston huppari, joka on ehdottomasti yksi ihanimmista omistamistani vaatekappaleista. Myös puolivuotias siskontyttöni rakastaa sitä. Kuvassa on myös Biancaneven maailman parhaat urheiluleggarit ja sporttailukengät, jotka löysin pilkkahintaan Zadaasta. Ja ennen kaikkea kuvassa on koripallo, vanha ystäväni vuosien takaa, joka on tehnyt minut loppukesän aikana jo useampaan kertaan todella onnelliseksi.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olin onnellinen, mutta aivan rättiväsynyt. Pidin taukoa koripallon pelaamisesta miltei 15 vuoden ajan, kunnes löysin harrastuksen tänä vuonna uudestaan. Viikon sisään on tullut heiluttua kentällä peräti viitenä iltana ja nyt tuntuu vihdoin siltä, että olen löytänyt elämääni pallopelilajin, joka tekee hyvää myös hartioilleni niin, että ne eivät jumiudu entisestään. Ainakin olo on ollut virkeämpi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Parasta tässä kaikessa on ollut se, että olen saanut houkuteltua kentälle myös Matin ja pikkusiskoni – meillä alkaa olla kova korisporukka kasassa! Ja kun pitää homman kaiken kukkuraksi leikkimielisenä eikä kilpaile muuta kuin itsensä kanssa, säilyy hommassa mukava tekemisen meininki tällaisella kilpailuhenkiselläkin tyypillä.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.