NO NIITÄ AURINGONKUKKAKUVIA, TIETENKIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

On olemassa legendaarinen laulu, joka alkaa soida mielessäni aina, kun näen auringonkukkia. Auringonkukkien ja biisin sanoituksen välillä on suuri ristiriita, mutta mitäpä muutakaan sitä voisi ajatella kuin aurinkoa nähdessään pellon, jossa on silmänkantamattomiin asti pieniä aurinkoja vieri vieressä. Laulussa toivotetaan kevät tervetulleeksi pitkän talven jälkeen, auringonkukkameressä lausuin kuitenkin jo mielessäni hyvästit kesälle. Ja se on ihan all right.

Ja sinulle, joka jo mietit missä auringonkukkakuvani tältä vuodelta viipyvät, tässä ne nyt ovat. Pelto oli täynnä instagrammaajia ja valokuvaajia asiakkaineen, joista kukin hukkui valtavien kukkien paljouteen. Kuvissa vaikuttaa siltä, että olisin ollut pellolla yksin, mutta ehei, sieltä täältä kuului ”Auts, varo nokkonen!”-, ”Hei onks toi ampiainen!”- ja ”Niin kaunista!”-huutoja.

Ai se biisi? Tämä tietenkin.

”Here comes the sun, doo doo doo doo
Here comes the sun, and I say
It’s all right.”


HAALARI ZARA   KENGÄT SOWHAT/ VAMSKO


”Little darling, it’s been a long cold lonely winter
Little darling, it feels like years since it’s been here

Little darling, the smiles are returning to their faces
Little darling, it seems like years since it’s been here.

Sun, sun, sun, here it comes
Sun, sun, sun, here it comes
Sun, sun, sun, here it comes
Sun, sun, sun, here it comes
Sun, sun, sun, here it comes.”

The Beatles – Here Comes the Sun

Jopa olikin työn takana löytää tänä vuonna auringonkukkia Tampereelta tai edes sen lähiseudulta. Vanhalla Pälkäneentiellä lopulta onnisti, ja kuinka suloista, pellon vieressä oikein kehotettiin keräämään kimppu myös itselleen. Niinpä sekä minä että äitini saimme aurinkoja myös maljakkoon.

Auringonkukka, minun lempikukkani.


Posted in muoti and tagged by NOORA.