MISTÄ LÖYTYY TÄYDELLINEN BODYSUIT JA PARHAITA PERUSTOPPEJA?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Aikaisemmin vaatekaappini tuntui syövän kitusiinsa tiettyjä asioita, kuten ehjiä sukkahousuja, parillisia sukkia ja lempparitoppejani. Asiaan tuli kuitenkin muutos, kun uudessa kodissa kullekin lajikkeelle oli oma säilytyskorinsa. Nopeasti kävikin ilmi, että edellinen vaatekaappini ei suinkaan ollut hävittänyt vaatteitani yhtään minnekään, syy oli hänessä, joka kantoi aina puhtaat pyykit minne sattui. Voinkin siis katsoa peiliin, mutta taputella samalla itseäni selkään siitä hyvästä, että uudessa kodissa järjestys on pysynyt yllä esimerkillisesti.

Täydellisten perustoppien löytäminen kaupoista on tosin ollut yhtä vaikeaa kuin aiemminkin. Käytän paljon neuleita ja collegeita, joiden alle kaipaan jotakin. Testitulokseni ovat kuitenkin osoittaneet, että täydellisen topin löytäminen on yhtä vaikeaa kuin neulan etsiminen siitä kuuluisasta heinäkasasta. Useimmat topit eivät pysy paikoillaan, vaan kangas alkaa liukua ylöspäin, toisissa taas materiaali ei kestä montaakaan pesua ja sitten taas toisinaan, se täydellinen yksilö löytyykin väärässä sävyssä, esimerkiksi neonpinkkinä urheilutoppina. Sitten yhtäkkiä iskin kenttätutkimuksissani kultasuoneen. Siispä koenkin velvollisuudekseni vinkata teille minkä brändin topit ja bodyt ovat pelastaneet minut jo monelta asukriisiltä.

Meni pitkään ennen kuin innostuin Zaran nykyisestä tarjonnasta, vaikka kyseinen putiikki onkin nyt myös tamperelaisten saatavilla. Uusi Disney-mallisto vei kuitenkin niin kovasti mukanaan, että olen miltei jokaisella Ratina-reissullani piipahtanut silmäilemään nyt myös Zaran valikoiman. Ja kuinka ollakaan, yhdellä reissuistani törmäsin kassojen vieressä oleviin rekkeihin, joissa roikkui erilaisia alustoppeja maanläheisissä ja neutraaleissa sävyissä. Ostin matkaani heti kaksi, spaghettiolkaimisen perustopin ja valkoisen bodysuitin. Pistin hankinnat testiin ja jo heti seuraavalla viikolla kipitin täydentämään valikoimaani. Mukaan lähti toinen body nudena ja pari perustoppia lisää. Hamstraaminen tuntuu typerältä, mutta kun kerrankin toppiostoksilla onnisti, en ota sitä riskiä, että näiden myynti jossain vaiheessa lopetetaan. Enkä voi olla päivittelemättä sitä kuinka näppärä body onkaan esimerkiksi farkkujen ja neuleiden alla!

Hintalaatusuhde on siis enemmänkin kuin kohdillaan, eikä strech-materiaalikaan ole milläänsäkään ahkerasta pesusta huolimatta – spaghettiolkaintopilla hintaa oli 5,95 ja halter neck-bodylla 12,95 ja valikoimaan kuului myös ihania toppeja, joiden yläosa oli samankaltainen kuin bodyssä! Napatkaahan vinkki talteen, toivottavasti joku muukin innostuu löydöstä yhtä kovasti kuin minä. ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.