ARKIKUVA 13/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu maaliskuun viimeisenä torstaina noin kello 18.00.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu omassa eteisessämme.

Mitä kuva esittää? Odotin innolla tulevaa reissua ja pakkasin tavaroitani jo maanantaiaamua varten valmiiksi. Kuvassa on ihana AARREwomanilta saamani clutch, jonka halusin ehdottomasti reissulle mukaan, sekä valmiiksi ladatut kamerat, jotka odottivat pitkästä aikaa reissuun pääsyä.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olin todella fiiliksissä siitä, että pääsisin pian ulkomaille. Reissaan harvoin ja matkakohdekin olisi ollut sellainen, jossa en aiemmin ole käynyt. Kuten Instagramiani seuraavat tietävät, kaikki ei mennytkään niin kuin Strömsössä ja lääkäri kielsi minulta matkustamisen sunnuntaina, kun hän diagnosoi minulle niin poskiontelo-, nielu- kuin korvatulehduksenkin. Tauti vei petiin ja jouduinkin purkamaan pakatun matkalaukun. Sairastumisille ei toki voi mitään, mutta myönnän, että harmitti kovasti!

*Clutch saatu AARREwomanin brandrep-yhteistyön kautta.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.