MAALISKUUN ASUT : PALKINTONA LUONNOLLISTA KOSMETIIKKAA!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

[1] MIELA, TAMPEREEN MIELUISA HELMI
[2] KUN SILMÄNI MÄ AUKI SAAN
[3] ASIOITA, JOISSA OLEN LAISKA
[4] LUKIJAN TOIVE: ”BLOGGAAMISEN HUONOJA PUOLIA?”
[5] KARVAISEN INSTALLAATION KESKELLÄ
[6] VIERAANA TALVIHÄISSÄ
[7] MIKÄ VIIKKO!
[8] TORSTAINEN
[9] KUUKAUDEN SECONDHAND-LÖYTÖ : PÄTKÄISTY TOPPATAKKI
[10] KASARIKARON KEMUISSA

 

Tuntuu siltä, että siitä on vain hetki, kun kokosin helmikuun asuja yhteen. Nyt ollaan kuitenkin jo pompittu hurja määrä kalenteriviikkoja eteenpäin ja on aika pistää asujen osalta myös maaliskuu pakettiin – kevät on täällä ja asuissa on pian muutakin kuin pipoja ja toppatakkeja! Tsekkaa siis asut läpi ja kerro kommentissasi mikä asuista on suosikkisi. Viime kuussa parhaan asun palkinnon nappasi tämä treenilook, odotan jo innolla mikä teidän lempparinne on kuluneelta kuukaudelta.

*Palkinto saatu/ Boho Green Make-Up, WHY NOT PR Oy.

Siinä missä luonto alkaa heräillä ja maailma pian vihertää, tässä kuussa arvonnan palkintona on oikeutetusti ihana setti omalta lempparibrändiltäni, Boho Green Make-Up’lta. Luonnonkosmetiikan herkut ovat löytäneet tiensä omaan meikkipussiini ja olen huomannut, että brändi kiinnostaa kovasti myös teitä. Yksi onnekas nappaa siis itselleen ihanaa kevätkosmetiikkaa.

Nyt pian kommenttia kehiin – palkinto arvotaan 7.4. klo 18.00!

EDIT:// Onnea Maarit – arpaonni oli tällä kertaa sinun puolellasi! Voittajaan on otettu henkilökohtaisesti yhteyttä.


Posted in muoti and tagged by NOORA.