MIELA, TAMPEREEN MIELUISA HELMI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

* Asukuvissa näkyvä Kaiko-brändin haalari saatu/ Miela Designroom.

Tiedättekö ne sellaiset putiikit ja myymälät, joihin jo sisään astuessaan tietää välittömästi tulleensa paikkaan, jossa on hyvä fiilis, lämmin henki ja ihanan avulias henkilökunta? Tämä myymälä on juuri sellainen. Tiskin takaa huudetaan asiakkaan astuessa ovesta sisään iloiset moikat, sisustus kutsuu tutkiskelemaan rekeillä roikkuvia aarteita ja pian huomaat myymälän konseptin olevan ainutlaatuinen; suomalainen design on vahvasti nähtävissä osastoilla. Myyntipaikat on vuokrattu kotimaisille brändeille ja joukosta löytyy niin paljon mieluisia tuttavuuksia, että aikaa saa vierähtämään tunnelmallisessa myymälässä tovin jos toisenkin.

Tällainen on Tampereen uusi putiikkihelmi Hämeenkadulla, Miela Designroom. Miela on perustajiensa toteutunut unelma. Tämä unelma onkin toteutettu huolella ja harkitusti, tilan muuttuessa aikaisemmasta pop up-myymälästä nyt pysyväksi liikkeeksi. Valikoimat vaihtuvat säännöllisesti pitkin vuotta ja pirkanmaalaiset pääsevät hypistelemään ja ihastelemaan monia suomalaisia brändejä astumalla vain yhden liikkeen ovesta sisään. Kaikki löytyy saman katon alta, miesten, naisten, lasten ja kodin design. Olet sitten hankkimassa itsellesi tai lahjapakettiin Maanantaimallin korvakoruja tai Aarrekidin tiikerikuvioisen uutuusmalliston helmiä, löydät ne ja paljon muuta vain avaamalla oven Mielaan.


HAALARI KAIKO / MIELA DESIGNROOM /*saatu  KORVAKORUT UHANA DESIGN / DIY  PUSERO AARRE\WOMAN /*saatu osana brandrep-yhteistyötä
TAKKI H&M   KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu


Kävin mielettömässä Mielassa ensivisiitilläni jokin aika sitten ja halusin välittömästi vinkata Mansen uudesta mainiosta must see-kohteesta myös teille. Sain valita kiitokseksi tuotteen Mielan valikoimasta ja päädyin lopulta (valinnanvaikeus iski – niin paljon kaikkea ihanaa!) Kaiko Clothingin mustiin haalareihin (n. 109€) , jotka pääsivät välittömästi käyttöön. Suoralahkeisessa collegehaalarissa on etutaskut sekä säädettävät olkaimet ja yläosaa muuttamalla haalari soveltuu niin päivään toimistolla kuin rentoon arkeenkin. Rakastan näitä, haalarit istuvat täydellisesti tyyliini!

Ja niin istui moni muukin asia Mielassa. Löysin joukosta lukuisia lempibrändejäni, joiden nimeen itse vannon enkä voi kuin hihkua onnesta, että Mielan kaltainen uniikki aarre on Tampereelle rantautunut. AARRE\womania, Noukia, Maanantaimallia, Globe Hopea, vaihtuvia brändejä – löydät Mielan sisäänkäynnin Kuninkaankadun puolelta, joko olet oven takana?


Posted in muoti and tagged , by NOORA.