ARKIKUVA 11/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu torstaina 14.3.2019 noin kello 19.15.

Missä kuva on otettu? Uhana Designin myymälä, yksi Tampereen kauneimmista helmistä, sijaitsee Verkatehtaankadulla. Verkkokauppa palvelee toki myös netissä!

Mitä kuva esittää? Uhana Design järjesti ensimmäisen vaikuttajailtansa Tampereella ja olin kutsusta aivan innoissani. Tilaisuudessa yhdistyi monen monta lemppariasiaani ja oli aivan ihanaa päästä tekemään omat ja uniikit Uhana Design-korvikset Muita ihania-Tiinan pitämässä korvakorupajassa.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Kuten minut tuntevat voivat jo pelkän kuvankin perusteella päätellä, olin todella innoissani! Kun eteen asetetaan valtava kasa korvakorumateriaaleja ja ympärille inspiroiva porukka, on lopputuloksena huippuhauska ilta, jota en unohda ikinä. Ihanasta illasta muistoksi jäi persoonalliset korvakorut ja hyvä mieli. Tosin, aion tehdä myymälään pian uuden visiitin; uusi kevät-kesä-mallisto on niin kaunis, että tarvitsen sitä ripauksen vaatekaappiini.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.