KUUKAUDEN SECONDHAND-LÖYTÖ : PÄTKÄISTY TOPPATAKKI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI DIESEL/ SECOND HAND    FARKUT GUESS    HUPPARI PUMA
KENGÄT FILA    HUIVI TOKMANNI


Olen liidellyt jälleen valppaana secondhand-haukkana ja poiminut talteen hurjan hyviä kirppislöytöjä. Kului muuten ohi monen monta vuotta etten löytänyt kirpputoreilta mitään ostettavaa, nyt onneni on selvästikin kääntynyt ja kirpputorisovellusten (..toisin sanoen Zadaa) maailma on avannut minulle aivan uusia ovia alehaukkailuun. Jos vaatekaapista puuttuu jotakin, suuntaan nykyään aina ensimmäisenä Zadaan pariin. Jouduin pitkään jopa miettimään, minkä vaatteen olen viimeksi ostanut uutena. Tämän haalarin täytyy kuitenkin olla viimeisin hankintani verkkokaupasta; Zadaasta olisi varmasti löytynyt ystäväni häihin juhlalook, mutta suuntasin ostoksille niin viime tipassa, että en ollut varma ehtisikö toimitus enää muualta perille kuin Nellyltä. Taputan itseäni kuitenkin olalle siitä hyvästä, että olen vähentänyt huomattavasti ”turhaa” klikkailua verkkokauppojen sivuille ja samalla myös erinäiset huti- ja heräteostokset ovat kadonneet vaatekaapistani.

Viimeisin secondhand-hankintani näkyy tämän päivän asukuvissa. Koska kuntosalilla tulee ravattua nykyään niin paljon, olen kaivannut kaappiini hieman sporttisempaa toppatakkia, joka on helppo vetää päälle treenin jälkeen. Kun hartiat on juuri verrytelty auki, en missään nimessä halua niiden saavan kylmää kotimatkalla! Dieselin upouusi takki lämmittää ihanasti niskahartiaseutua ja takki käy täydellisesti treenihupparin päälle vedettäväksi. Tässäkin hankinnassa roikkui vielä jopa hintalappu paikoillaan, joten toisinaan secondhand-löydöt ovat kirjaimellisesti uudenveroisia.

Ovatko muut alehaukat saaneet viime aikoina hyvää saalista?


Posted in muoti and tagged by NOORA.