KUN SILMÄNI MÄ AUKI SAAN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


KIMONO AARRE\woman /*saatu brandrep-yhteistyön kautta   SUKKAHOUSUT MARKS & SPENCER    DONITSI LINDEX


Vapaapäivän aamuissa on aivan omanlaisensa tunnelma. Tunnelma, josta on vaikea saada kiinni vaikkapa tavallisena tiistaiaamuna. Jo pelkästään se, että voi herätä ilman herätyskelloa, saa sydämen heittämään jo edellisenä iltana kärrynpyöriä. Meidän sunnuntaiaamumme ovat yleensä melko kiireettömiä. Itse heräilen jo kahdeksan aikaan, keitän Matille ja itselleni kahvit valmiiksi ja suuntaan monesti viikolla saapuneiden lehtien kanssa sohvannurkkaan puurokulhoni kera. Itse en osaa edes viikonloppuisin nukkua pitkään, mutta yritän hipsiä kotona ympäriinsä niin hiljaa, että Matti saa nauttia pitkistä unista. Kun hän heräilee, odottaa keittiössä Masaakin oma puurolautanen.

Sunnuntaihini kuuluu monesti tavalla tai toisella myös hieman töitä. Aamun jälkeen on monesti aika suunnata kuvaamaan materiaalia omaa blogiani varten. Koska keväisin valoa alkaa riittää jo arkenakin, vapautuu viikonloppuihin lisää vapaa-aikaa. Olen tosin niin onnellinen siitä, että monesti Matti itse ehdottaa, että asukuvat tallennettaisiin kuitenkin myös viikonloppuna talteen tulevaa viikkoa varten vaikkapa ruokakauppareissun aikana. Siitä on suuri apu minulle, kun tulevan viikon blogimateriaalia on edes hitunen varastossa, jos kiireet viikolla yllättävätkin.

Tänään suunniteltua ohjelmaa ei kuitenkaan ole. Otan tavoitteeksi kuntosalilla käynnin ja josko vihdoin ehtisin katsoa The Star is Born-leffan. Ei, en vieläkään ole nähnyt sitä! Siinä riittää jo tavoitetta tälle päivälle. Ja sen verran on suunnattava ruokakauppaan, että saan kuihtuneiden neilikoiden tilalle uuden kimpun leikkokukkia olohuoneeseen. Neilikat ovat lemppareitani; tämäkin kimppu tsemppasi hyvinvoivan näköisenä maljakossa reilun kaksi viikkoa ja vielä tästäkin sain pienen kimpun kukintoja jatkamaan eloaan Hemtexiltä saamaani läpinäkyvään pikkumaljakkoon.

Voikaahan hyvin ja nauttikaa sunnuntaistanne!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.