ARKIKUVA 9/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu maaliskuun ensimmäisenä lauantaina, 2.3.2019 n. klo 19.00.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu rakkaan ystäväni häissä Pispalan Haulitornilla.

Mitä kuva esittää? Rakastan häitä! Ja oli aivan ihanaa olla välillä häissä vieraana eikä valokuvaajana. Aivan kokonaan en kuitenkaan malttanut pitää kameraa käsilaukussa (jep, tottahan toki kamera oli mukana!), vaan tallensin illasta pari ihanaa muistoa kotialbumiin. Ystäväpariskunnan häät olivat viimeisintä yksityiskohtaa myöten niin kauniit ja tunnelmalliset.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olin sydän sykkyrällä onnesta. Paria päivää aikaisemmin pikkusiskoni oli saanut vauvan ja nyt sain juhlistaa rakkautta ja upeaa paria. Elämä hymyili tuossa hetkessä kuin Naantalin aurinko.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.