MIKÄ VIIKKO!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


MYSSY A+MORE  TAKKI H&M  FARKUT MONKI  COLLEGE ZARA  LAUKKU PAUL’S BOUTIQUE/ BY EMKA TAMPERE /*kuvauslaina


Voihan maaliskuu! Voihan onni! On ollut sellainen viikko, että sukat pyörivät jaloissa vieläkin. Maailmaan saapui pieni suloinen vauva, me vietimme Matin kanssa 10-vuotispäivää ja viikonloppuna rakas ystäväni asteli vielä avioon elämänsä miehen kanssa. Olen aivan pyörällä päästäni ja äärimmäisen onnellinen siitä, että saan olla näissä ihanissa fiiliksissä huoletta vaikka vielä koko ensi viikonkin ajan. Käyntiin starttasi nimittäin juuri talviloma, enkä ole sopinut ensi viikoksi kuin kolmet kuvaukset; tarkoituksena olisi huilatakin hyvin. Hieronta, kasvohoito ja pieni reissu Helsinkiinkin on jo bookattuna – kuulostaa täydelliseltä!

Kevättä on siis niin mielessä kuin ympärilläkin. Kadut alkavat sulaa, aurinko häikäisee niin, että raybanit on taas aika kaivaa esiin talviteloilta. Huomaan kevätinnon näkyvän myös siivous- ja järjestelyintona. Koti alkaa näyttää keväisemmältä, vaatekaappi on järjestetty niin, että kevättakit ovat helposti saatavilla ja siivousinto iskee aina siinä vaiheessa, kun aurinko tuo esiin ne kaikki nurkissa piileskelevät villakoirat. Tiedättekö mikä toimii muuten äärimmäisen hyvänä motivointikeinona siivoukselle? Se, että lupaa itselleen hakevansa tuoreen kimpun leikkokukkia ja laskiaispullan kaupasta kahvin kaveriksi heti, kun hommat on tehty. Jo tulee puntteihin vipinää. 

Rakkautta, iloa ja energiaa tulevaan viikkoon kaikille – minä uppoudun sohvanpohjalle onnellisten ajatusten kera! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.