ARKIKUVA 3/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu tammikuun kolmantena torstaina.

Missä kuva on otettu? Puhelimeni lepää Viinikassa sijaitsevan Lillanin, viihtyisän hotellin ja ihastuttavan kahvilan, pöydällä.

Mitä kuva esittää? Kuva on otettu maailman suloisimmassa kahvilassa, jonka yhteydessä on tosiaan myös hotelli. Jogurttiherkun lisäksi pöydällä on puhelimeni, johon ostin vihdoin kauniit kuoret Ideal of Swedenin valikoimasta. Perhoskuviointi viehätti kovasti ja vihdoin sain aikaiseksi ostaa puhelimeeni myös tuon rinkulan takakanteen, jotta se ei jatkuvasti lipsuisi otteestani. Ja täysin sattumalta Ideal of Sweden tiedusteli pari päivää sen jälkeen, kun ostamani kuoret saapuivat, että olisinko kiinnostunut myös pienimuotoisesta yhteistyöstä – koska tykästyin omiin kuoriini heti, vastasin tietysti kyllä! Alekoodia luvassa siis piakkoin. ;)

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Mietin, että meidän täytyy Matin kanssa tulla ehdottomasti lounaalle, ja mikseipä jopa joskus yöksi, tähän hurmaavaan hotelliin. En ole ikinä ennen ollut yhtä kotoisassa ja uniikissa hotellissa. Lillan on ehdottomasti yksi Tampereen helmistä!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.