VIIKONLOPUN ONNENHETKET

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Onni on, että..

.. rakas muorini eli isoäitini asustaa miltei naapurissa. Viikonloppuni alkoi mukavasti korvapuustia muorin keittiönpöydän ääressä mussuttaen ja kahvia hörppien. Pääsimme vaihtamaan oikein ajan kanssa kuulumiset. Meillä on muorin kanssa aina mukavaa yhdessä.

.. vanhempani ostivat minulle viime jouluna lahjaksi sukset. Olen melko varma siitä, että en olisi tullut ostaneeksi suksia itselleni, mutta nyt kun välineet on valmiiksi varastossa, hiihtämään on helppo suunnata. Ja tekosyitäkin on turha keksiä, kun latukin näkyy miltei ikkunastamme.

.. hyvä ystävä on sekä mainio työkaveri että vielä mainiompi kaveri. Sunnuntaiaamuna hörpittiin aamukahvit ystäväpariskunnan luona ja siinä samalla tehtiin huomaamattamme vähän duuniakin.


TAKKI  H&M   PIPO A+MORE   COLLEGE CALVIN KLEIN   HUIVI TOKMANNI    TUMPUT INDISKA   HOUSUT KATRI NISKANEN   LENKKARIT FILA


.. löysin muutamalla eurolla itselleni tuon punaisen pipan Stockan alennusmyyneistä. Se on tehty mohairista ja se sopii täydellisesti kaveriksi tämänhetkiselle lempparipunalleni. Alennusmyynnit voivat toisinaan olla melko jees juttu!

.. Matti on vihdoin saanut houkuteltua minut kaverikseen salille. Sunnuntai-illan salista on tullut jo miltei perinne, jota olemme kuuliaisesti noudattaneet. Tammikuulle on kertynyt jo viisi salikertaa; määrä voi tuntua jollekin pieneltä, mutta minulle se on enemmän kuin viime vuonna yhteensä!

.. tulevalla viikolla saamme vihdoin uuden sängyn. Vanha sänkymme on jo miltei 15-vuotias ja sitä on korjattu moneen kertaan. Onkin ehkä siis aika alkaa nähdä taas levollisia unia ja herätä virkeänä.

Tammikuun kolmas viikko alkaa olla purkissa –
onko alkuvuotenne ollut onnenhetkiä pullollaan?


Posted in muoti and tagged by NOORA.