SIMPLY THE BEST : KOLMEN VAATEKAPPALEEN ASU

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


PUSERO TOMMY HILFIGER   FARKUT H&M   KENGÄT TIMBERLAND


Vaikka monesti asuissani nähdään paljon värejä, yksityiskohtia, materiaaleja ja asusteita, toisinaan menen asua valitessani siitä mistä aita on matalin. Ja useimmiten ne lemppariasukokonaisuudet muodostuvat juuri niistä lookeista, jotka ovat selkeitä ja simppeleitä.

Kun aamulla vaatekaappi on kaaoksen vallassa ja yritän valita kiireessä ylleni kokonaisuuden, joka soveltuisi päivän menoihin, päätyy päälleni yleensä juurikin näissä kuvissa näkyvän asukokonaisuuden kaltainen lopputulos; kengät, mustat farkut ja paitapusero. Paitapuseron korvaa tosin usein myös neule, mutta sama kaava toistuu viikon sisään useasti. Tällainen tyyli soveltuu niin toimistoon, valokuvauskeikoille kuin muutenkin arkeen. Olo on mukava, lopputulos on huoliteltu mutta rento ja asussa olo tuntuu ennen kaikkea nooramaiselta. Arkisin en myöskään kuluta peilin edessä aamuisin kovasti aikaa, meikkaan melko kevyesti ja hiuksetkin ovat nykyään sellaisessa mitassa, että niille riittää aamuisin harjaus. Helppoa hetkessä! Näitä asukokonaisuuksia tulee kuitenkin harvoin kuvattua blogin puolelle, koska olen varsinkin talviaikaan toimistossa kiinni kahdeksasta neljään, toisin sanoen sen kaiken vähäisen valoisan ajan. Poikkeuksellisesti toimistolookini ikuistettiin kuitenkin talteen jokin aika sitten ruokatunnilla ja kuvasarja toimii täydellisenä esimerkkinä Norpan arkityylistä.

Millainen on sinun luottoasusi, joka sopii parhaiten arkeesi?


Posted in muoti and tagged by NOORA.