KESÄSUNNUNTAINA..

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


♥ ..laitetaan pannarin päälle kahta eri hilloa. ♥ ..ei harjata hiuksia. ♥ ..laitetaan pyörien renkaisiin ilmaa, jotta niillä voi polkaista hakemaan mansikoita. ♥ .. koetaan huonoa omaatuntoa siitä, että mieli tekisi katsoa sisällä leffaa eikä kököttää auringossa. ♥ .. ahdistutaan ajatuksesta, että nyt ei olekaan loma, vaan arki alkaa taas huomenna. ♥ .. pelätään, että aurinko tekee kuitenkin taas pian katoamistempun. ♥ .. kävellään lammenrannalla ja väistellään punkkiheinikoita. ♥ .. ilahdutaan, kun päivetys ei katoakaan kasvoilta pesemällä. ♥ .. ollaan niin kovin onnellisia.

Lisää oma kesäsunnuntaisydämesi kommenttiboksiin.

enkku2

I love summer, I love Sundays. I had an excellent and relaxing weekend. The summer and the warm weather makes us Finns so happy. Let’s forget for a little while that it is Monday tomorrow.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.