MUSTAVALKOINEN KESÄFIILIS

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

candc

AURINKOLASIT / SUNGLASSES DOLCE & GABBANA  NEULETAKKI / CARDIGAN H&M  MEKKO / DRESS ROSEWE.COM (*blogin kautta saatu)

Voi tätä valonmäärää! Yritän pitää mielessä pitkät ja valoisat kesäillat siinä vaiheessa, kun hermot ovat riekaleina pimeänä talvi-iltana, kun asukuvia ei oteta enää kello neljän jälkeen. Mietin jo josko kesän aikana pitäisi kuvailla asuja varastoon ja talven kylmimpinä hetkinä julkaista blogissa aurinkoisia kesäkuvia. Sehän ei varmastikaan yhtään aiheuttaisi kesäikävää tammikuussa.

Onneksi on vasta heinäkuun alku. En halua luopua kesä sinusta ikinä.

IMG_0805 IMG_0847 IMG_0819 IMG_0806 IMG_0824

Minun piti alkuperäisen suunnitelman mukaan loikkia kesälomille vasta elokuun puolessavälissä, mutta sain onneksi järjestettyä asian niin, että saan pidettyä Disneyland-reissun yhteydessä useamman lomapäivän. Akut tuntuvat olevan sen verran lopussa, että pelkkien kesäviikonloppujen ja aurinkoenergian voimin en malta odottaa lomaa elokuulle. Pakko myöntää, että tänä vuonna kesäloma tulee todella tarpeeseen. Ahkera puurtaminen alkaa jo tuntua kropassa.

Nyt kuitenkin kohti kesämaanantaita hyvillä mielin. Jaksaa jaksaa!

enkku2

Hi guys and happy Monday! Summer should get a speeding ticket, those weekends go by so fast. I had the best weekend ever. I enjoyed the summer, spent time with my friends, baked pancakes and watched movies. Finally we can wear our summerdresses and this grey basic dress is one of my favourites. With the cutest cardigan it is perfect for the warm summerdays. Let’s have a grat week!


Posted in muoti and tagged by NOORA.